Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Относно мускулната маса и кардио/сваляне на мазнини
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Относно мускулната маса и кардио/сваляне на мазнини 
Разровил съм се във доста форуми, но попадам все на противоречиви мнение. Обясненията на инструктора ми също не бяха много ясни. Въпросът ми е как да стегна корема и да изгоря останалите мазнини ( бях 95 килограма сега съм 78 и имам останали мазнини javascript:emoticon('Sad')
Sad ) без да сваля много натрупаната мускулна маса в гърдите и тнт. В момента бягам след всяка тренировка по 20 -25 минути редувайки минута , две вървене с бягане. Също така какво да правя с храненето. Беше ми препоръчано да ям през 3 ,4 часа но толкова количество храна не се отразява много благоприятно на корема.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Да ядеш през 3-4 часа не означава всеки път да се наядеш означава похапване и то малко. Кардио прави 3-4 пъти в седмицата, корем 2-3 пъти. Не яж сладко, мазно и тестени изделия. Тренировката на по-висок интензитет и така

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети