Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Относно DHEA
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Относно DHEA 
Прочетох цялата статия за този про хормон в саита,но трам не видях да пише за вредни деиствия от него.Но тук е описано че има такива,и те наподобяват тези на стероидите (акне, засилена миризма на потта, сърбеж по главата, раздразнителност и изтъняване на косата).Та има ли този суплемент някъкви вредни деиствия,и подходящ ли е за 19 годишен с 3 месеца стаж в зала?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: Относно DHEA 
Ultra написа:
Прочетох цялата статия за този про хормон в саита,но трам не видях да пише за вредни деиствия от него.Но тук е описано че има такива,и те наподобяват тези на стероидите (акне, засилена миризма на потта, сърбеж по главата, раздразнителност и изтъняване на косата).Та има ли този суплемент някъкви вредни деиствия,и подходящ ли е за 19 годишен с 3 месеца стаж в зала?

този про хормон се взема след 21 24 години сега не ми се обснява защо

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
В повечето случаи просто не действа при по - млади хора в нормалните дози за това. Иначе до 100 мг. DHEA мисля че нищо няма да ти стане, но и ефект не очаквай силен. Поне така прочетох сега ползвам този медикамент от днес го почвам и ще пиша какво съм усетил макар че го комбинирам с Креатин етил естер и трибулус Wink

Мнение  
max_paine написа:
В повечето случаи просто не действа при по - млади хора в нормалните дози за това. Иначе до 100 мг. DHEA мисля че нищо няма да ти стане, но и ефект не очаквай силен. Поне така прочетох сега ползвам този медикамент от днес го почвам и ще пиша какво съм усетил макар че го комбинирам с Креатин етил естер и трибулус Wink
на колко си http://www.androgen-steroids.com/dhea.html
Тук има интереснен експеримент направен с две групи , на едната са давали плацебо , а на другата по 150мг. ДХЕА на ден за 8 седмици.
За тези, които не разбират немски ще обобщя, че няма разлика в мускулната маса и мазнините в двете групи на края на експеримента.
Единствено, което се наблюдава е леко завишеното ниво на андростендион , но то пък не води до завишение на нивата на тестостерона , което е реалната цел и което би спомогнало за повишаване на мускуланата маса Idea .
Кръвната картина , черен дроб, лош и добър холестерол не се променят.
С една дума приема на ДХЕА не оказва никакво положително въздействие върху тренировките и е учудващо, че все още някои производители го препоръчват за покачване на мускулна маса и също така, че някои хора го купуват!

Последната промяна е направена от aGGeSSive` на Вто Май 20, 2008 11:39 am; мнението е било променяно общо 1 път
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
21 навършвам съвсем скоро Wink Но не очаквам чудеса от DHEA-та имайки превдид че мисля да я взимам по 50 мг. на ден Wink

Мнение  
max_paine написа:
21 навършвам съвсем скоро Wink Но не очаквам чудеса от DHEA-та имайки превдид че мисля да я взимам по 50 мг. на ден Wink
и абсулютно нищо неа да усетиш поне 150 мг. трябва да вземеш че малко от малко да стане нещо

Отговорете с цитат
Мнение  
Mисля да правя ударни дози на трибулуса така че.... Wink

Мнение  
max_paine написа:
Mисля да правя ударни дози на трибулуса така че.... Wink

ти си знаеш

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети