Здравейте.Значи имам една молба нуждая се да сваля към 10-15 килограма.Нещата с който разполагам са гири и има време за плуване.Може ли да ми дадете добър съвет как да отслабна и да съм с оформено тяло ???Ако може и някаквъв тип хранене като раюзделно или направо диета.Благодаря ви много
_________________ Да си луд не е достатъчно !
www.bgtrener.com сайт за фитнес и хранене
Вто Юли 03, 2007 10:19 am
zina Потребител
Bgtrener,
в твоята диета има сурови ядки, които сигурно са полезни, но аз имам гастрит и от всякакви ядки се провокира. Могат ли да се заменят ядките и с какво?
Вто Юли 03, 2007 6:29 pm
bgtrener Тренер
Местожителство: софия
zina написа:
Bgtrener,
в твоята диета има сурови ядки, които сигурно са полезни, но аз имам гастрит и от всякакви ядки се провокира. Могат ли да се заменят ядките и с какво?
може да ги земениш с плод или зеленчук. Идеята е да има с какво да се занимава храносмилателната система.
_________________ Да си луд не е достатъчно !
www.bgtrener.com сайт за фитнес и хранене
Сря Юли 04, 2007 10:16 am
zina Потребител
Благодаря! Мислех, че ядките имат някакво специално предназначение .Плодове сега има много,тя моята храносмилателна система май не спира да се занимава
Сря Юли 04, 2007 11:23 am
roshko
Добре де ще пробвам да видим за какво става въпрос обаче може ли и да ми кажете да пия нещо.И някакви упраженеия с дъмбели ако може да ми дадете основния ми проблем за гарди и корем. Моля ви за помощ мисля че тук мога да открия професионалисти
В момента е: Съб Окт 11, 2008 12:19 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети