Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Отслабване: Ефикасно!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Отслабване: Ефикасно! 
Здравейте.Значи имам една молба нуждая се да сваля към 10-15 килограма.Нещата с който разполагам са гири и има време за плуване.Може ли да ми дадете добър съвет как да отслабна и да съм с оформено тяло ???Ако може и някаквъв тип хранене като раюзделно или направо диета.Благодаря ви много Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Много тренировки и прочети:
http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D5%F0%E0%ED%E5%ED%E5/%C8%F1%EA%E0%F2%E5_%E4%E0_%F1%E2%E0%EB%E8%F2%E5_%EA%E8%EB%EE%E3%F0%E0%EC%E8?_20070105118/

Отговорете с цитат
Мнение Re: Отслабване:Ефикасно! 
ето и моето предложение:
http://www.bgtrener.info/di/dieti.php?dieti_id=6

Отговорете с цитат
Мнение  
Bgtrener,
в твоята диета има сурови ядки, които сигурно са полезни, но аз имам гастрит и от всякакви ядки се провокира. Могат ли да се заменят ядките и с какво?

Отговорете с цитат
Мнение  
zina написа:
Bgtrener,
в твоята диета има сурови ядки, които сигурно са полезни, но аз имам гастрит и от всякакви ядки се провокира. Могат ли да се заменят ядките и с какво?

може да ги земениш с плод или зеленчук. Идеята е да има с какво да се занимава храносмилателната система.

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря! Мислех, че ядките имат някакво специално предназначение Laughing .Плодове сега има много,тя моята храносмилателна система май не спира да се занимава Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Добре де ще пробвам да видим за какво става въпрос обаче може ли и да ми кажете да пия нещо.И някакви упраженеия с дъмбели ако може да ми дадете основния ми проблем за гарди и корем. Моля ви за помощ мисля че тук мога да открия професионалисти Wink

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети