Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Отслабване как ?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Отслабване как ? 
Здравейте, на всички фитнес маняци Wink имам проблем с няколко килограма Embarassed . Значи висок съм 175см на 16години съм и тежа почти 85кг ....... и много мразя като отида при личната лекарка всеки път ме пита "кога ще отслабнеш" Mad ! Значи за моите години/височина ми каза, че нормалното ми тегло трябва да бъде 75~77кг *макс* и до колко виждате грубо казано трябва да сваля точно 10кг . Имам доста приятели, които някога бяха така по-пълни ... и всеки с различни диети успя да преодолее наддаването на килограми (някой само на плодове кара 1 месец, друг просто намали храната) . Нямам време за фитнес, в нас имам велоаргометър и дъмбели ... всяка сутрин и вечер правя тренировка, ям на половина на това което по-принцип ям обаче ефект 2-3кг за 2седмици Embarassed Embarassed . Та въпроса ми е, ще стане ли с "Л-карнитин" ще има ли странични ефекти, опасен ли е този медикамент ?? Мисля да го пия 4 седмици, като всяка сутрин/вечер ще правя тренировак около 30-35мин (велоаргометър,клякания,коремни преси,вдигане на дъмбели,лицеви опори) . Ще имали ефект, и дали си струва ?

п.п благодаря предварително на всички за отговорите Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
2- 3 кг на седмица е съвсем задоволително темпо на сваляне на килограми- за месец ще свалиш 10, нали такава е целта ти...
Л- карнитина остави за по- натам...

Мнение  
M@R#@ написа:
2- 3 кг на седмица е съвсем задоволително темпо на сваляне на килограми- за месец ще свалиш 10, нали такава е целта ти...
Л- карнитина остави за по- натам...

Аха ако може да ми кажете някакъв хранителен режим ! Сигурен/а ли сте, че няма нужда .... до колкото успяха да ми обеснят 2-ма мои съученици това нещо ти дава енергия и превръща мазнините в мускули (заедно с тренировка разбира се)

Отговорете с цитат
Мнение  
за 100000000 ПЪТ НВД +л КАрнитин 3-4 пъти кардио http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D5%F0%E0%ED%E5%ED%E5/%CD%E8%F1%EA%EE_%E2%FA%E3%EB%E5%F5%E8%E4%F0%E0%F2%ED%E8_%E4%E8%E5%F2%E0_-_%CD%C2%C4_20070427247/ Idea

Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar написа:
за 100000000 ПЪТ НВД +л КАрнитин 3-4 пъти кардио http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D5%F0%E0%ED%E5%ED%E5/%CD%E8%F1%EA%EE_%E2%FA%E3%EB%E5%F5%E8%E4%F0%E0%F2%ED%E8_%E4%E8%E5%F2%E0_-_%CD%C2%C4_20070427247/ Idea

добре бе човек, не ми се карай не виждаш ли че съм се регнал преди 10мин Embarassed

Отговорете с цитат
Мнение  
препоръчително е всеки да прочете какво пише в темите на самия саит там има повечето отговори и чак тогава да пита ако не разбира

Отговорете с цитат
Мнение  
Значи диета ограничи тестено сладко плодове до 2-3ч чипсове такива работи не.А за Л-Карнитина няма такова чудо дето да превръща мазнините в мусколи

Отговорете с цитат
Мнение  
Ок благодаря на всички за отговорите, се намерих една диета ще я спазя 9 дни пък ще видя ефекта

Отговорете с цитат
Мнение  
Тези диети за 9, 11, 15 и т. н. дни по принцип не водят до някакви трайни резултати. Можеш да свалиш скоростно някой килограм, но ако после се отпуснеш, ще си възвърнеш килограмите, а и повече ще качиш. Чувал си за Йо-йо ефекта, нали. Така че си направи един правилен хранителен режим, увеличи движението, Laughing не брой дни, резултатите ще дойдат. Ти , щом сваляш по 2-3 кг на седмица, лесно ще отслабнеш, ами мисли как да отслабнеш трайно и да нямаш повече такива наднормени килограми. После това число - 10 кг. е малко относителна работа, сам прецени- 10кг. сланинка и 10 кг. мускулна маса. Различен обем, нали Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Човече тая диета я спазвай 2 3 месеца.След това пак трябва да имаш някакъв подходящ режим на хранене.Като отслабнеш бързо ще ги качиш двойно кг

Отговорете с цитат
Мнение  
Еми продължих си старата процедура, и сега за 1 седмица усилено натоварване 4кг Smile

п.п благодаря отново за всички отговори

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети