|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
vgp_sas
Потребител
Местожителство: Варна
|
 Отслабване с хранителен режим и упражнения(Въпрос)
Рових се из форума, но не намерих отговор на моя въпрос. Та така да си дойдем на думата. Бих помолил някой от фитнес манияците, да сподели някой хранителен режим за отслабване, какви медикаменти трябва да се пият. 1-во искам да кажа, че имам гладиатор и лежанка ( скоро и велоалгометар) в къщи и не мога да ходя на фитнес, защото живея много далеч от първия фитнес във Варна ( живея на Златни Пясъци). 2-ро, искам да кажа, че се занимавам активно с футбол 3-4 пъти на седмицата. И така да обобщя, трябва ми фитнес програма (ако може да се нарече така) с тези уреди които притежавам , хранителен режим , и какви медикаменти да приемам. Трябва ми до 15 юли да сваля кам 10-15 кг, а после лека, полека да чистя. (трябва ми в такав срок, заради Репубилканското по футбол).
Мерси предварително!
П.С.: Имам един ожасно дразнеш проблем. Кагото бях много напълнял ми се образуваха гарди от мазнини. Впоследствие като по-отслабнах те не намаляха. Та въпроса ми е с какво мога да ги изчистя ?
Последната промяна е направена от vgp_sas на Сря Май 14, 2008 4:46 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
|
| Сря Май 14, 2008 1:31 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
 Re: Драстично отслабване с хранителен режим и упражнения(Въп
vgp_sas написа:Рових се из форума, но не намерих отговор на моя въпрос. Та така да си дойдем на думата. Бих помолил някой от фитнес манияците, да сподели някой хранителен режим за отслабване, какви медикаменти трябва да се пият. 1-во искам да кажа, че имам гладиатор и лежанка ( скоро и велоалгометар) в къщи и не мога да ходя на фитнес, защото живея много далеч от първия фитнес във Варна ( живея на Златни Пясъци). 2-ро, искам да кажа, че се занимавам активно с футбол 3-4 пъти на седмицата. И така да обобщя, трябва ми фитнес програма (ако може да се нарече така) с тези уреди които притежавам , хранителен режим , и какви медикаменти да приемам. Трябва ми до 15 юли да сваля кам 10-15 кг, а после лека, полека да чистя. (трябва ми в такав срок, заради Репубилканското по футбол).
Мерси предварително!
бягане и на велоаргометара и там квит уреди имаш разгледаи упражненията в саита
|
| Сря Май 14, 2008 1:36 pm |
|
 |
vgp_sas
Потребител
|
aGGeSSive` написа:vgp_sas написа:Рових се из форума, но не намерих отговор на моя въпрос. Та така да си дойдем на думата. Бих помолил някой от фитнес манияците, да сподели някой хранителен режим за отслабване, какви медикаменти трябва да се пият. 1-во искам да кажа, че имам гладиатор и лежанка ( скоро и велоалгометар) в къщи и не мога да ходя на фитнес, защото живея много далеч от първия фитнес във Варна ( живея на Златни Пясъци). 2-ро, искам да кажа, че се занимавам активно с футбол 3-4 пъти на седмицата. И така да обобщя, трябва ми фитнес програма (ако може да се нарече така) с тези уреди които притежавам , хранителен режим , и какви медикаменти да приемам. Трябва ми до 15 юли да сваля кам 10-15 кг, а после лека, полека да чистя. (трябва ми в такав срок, заради Репубилканското по футбол).
Мерси предварително! бягане и на велоаргометара и там квит уреди имаш разгледаи упражненията в саита
Преди време бях на ортопед за един проблем, та той ми каза така: "За хората с наднормено тегло не е подходящо бяганте, тъй като се набиват пети, стапала. Подходящо е единствено карането на колело.
|
| Сря Май 14, 2008 1:46 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Да нямаш гинекомастия? Прочети в интернет за този проблем.
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Сря Май 14, 2008 1:49 pm |
|
 |
vgp_sas
Потребител
|
max_paine написа:Да нямаш гинекомастия? Прочети в интернет за този проблем.
Не не е определено . Просто е подкожна масна тъкан.
|
| Сря Май 14, 2008 1:54 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
vgp_sas написа:aGGeSSive` написа:vgp_sas написа:Рових се из форума, но не намерих отговор на моя въпрос. Та така да си дойдем на думата. Бих помолил някой от фитнес манияците, да сподели някой хранителен режим за отслабване, какви медикаменти трябва да се пият. 1-во искам да кажа, че имам гладиатор и лежанка ( скоро и велоалгометар) в къщи и не мога да ходя на фитнес, защото живея много далеч от първия фитнес във Варна ( живея на Златни Пясъци). 2-ро, искам да кажа, че се занимавам активно с футбол 3-4 пъти на седмицата. И така да обобщя, трябва ми фитнес програма (ако може да се нарече така) с тези уреди които притежавам , хранителен режим , и какви медикаменти да приемам. Трябва ми до 15 юли да сваля кам 10-15 кг, а после лека, полека да чистя. (трябва ми в такав срок, заради Репубилканското по футбол).
Мерси предварително! бягане и на велоаргометара и там квит уреди имаш разгледаи упражненията в саита
Преди време бях на ортопед за един проблем, та той ми каза така: "За хората с наднормено тегло не е подходящо бяганте, тъй като се набиват пети, стапала. Подходящо е единствено карането на колело.
караи колело тогава
|
| Сря Май 14, 2008 2:33 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
|
След като не е гинекомастия се зареди с много търпение. Тази мазнина ще падне последна след най - долната плоча на пресата. Прави много кофички и кросовър с кабели
Последната промяна е направена от max_paine на Сря Май 14, 2008 3:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Сря Май 14, 2008 3:00 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
самата дума "Драстично" хич не е добра. 10 -15 кг не се свалят бързо,а ако се свалят се връщат също бързо. а гърдите ще се стегнат,с подобаващи упражнения и ще се изчистят от мазнини. а за хранителен режим вчера писах тук,доста подробно. и на колко си години,за да ти дадат съвети за медикаменти,по точно спортни добавки.
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Сря Май 14, 2008 3:01 pm |
|
 |
vgp_sas
Потребител
|
FLORINA написа:самата дума "Драстично" хич не е добра. 10 -15 кг не се свалят бързо,а ако се свалят се връщат също бързо. а гърдите ще се стегнат,с подобаващи упражнения и ще се изчистят от мазнини. а за хранителен режим вчера писах тук,доста подробно. и на колко си години,за да ти дадат съвети за медикаменти,по точно спортни добавки.
Къде по точно, че немога да я намеря? И какво ще рече подобаващи упражнения?  А за годините на 18. И щях да питам с упражнения на лежанка ще се стегне ли гръб, гарди, рамене. (по принцип лежанката за какво е ?)?
|
| Сря Май 14, 2008 4:30 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
|
Прави много кофички и кросовър с кабели. Лежанката е базово упражнение за натоварване на гърдите. Прочети из форума !
|
| Сря Май 14, 2008 4:31 pm |
|
 |
vgp_sas
Потребител
|
max_paine написа:Прави много кофички и кросовър с кабели. Лежанката е базово упражнение за натоварване на гърдите. Прочети из форума !
Да това го разбрах. Но аз не питам само за гарди, за цялото тяло.
|
| Сря Май 14, 2008 4:45 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Съб Юли 05, 2008 2:05 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|