Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
Отслабване
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Отслабване 
Здравей те, сигорно съм поредния който ви занимава с тази тема но ми трябва помощ.Значи аз съм на 15г. висок съм 176 и тежа 75кг!!! което ме кара да се чувствам некомфортно.Имам корем което също ме дразни.От 3 месеца ходя на плуване и тенис но нещата не се подобравят а точно обратното-когато започнах бях 62 кг. Sad Sad ! Моляви кажете кво да направя че да сваля килограми и да махна корема. QuestionЗнам че сам тежак случеи но....... Crying or Very sad

1.10 Заглавия от рода на “помогнете”,"помощ”,"въпрос", “проблем”, “някой знае ли...”, “хелп..”, не са приемливи затова такива теми ще се модерират строго!

rnmt

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Я , кажи как се храниш...

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Има цяла тема за отслабване в областта на корема, да не говорим че има още 10 теми свързани точно с това така че не е нужно да се отварят теми постоянно!!!

До автора на темата: ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА ЗА ДА ЗНАЕШ КАК СЕ ПУСКА ТЕМА И МНЕНИЕ ВЪВ ФОРУМА!!!

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети