Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Отслабване
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Отслабване 
Здравеите Ходя на фитнес от 2 месеца и половина и смканах около 8 килограма и се стегнах значително , но искам да попитам водата в какво количество да я приемам ,защтото някои ми казаха че трябва по малко вода за повече изпотяване а на друго място ми казаха повече вода .Та целта ми е да смакна поне о6те 10тина 15 килограма .А ако ми дадете и някоя програма и какво да хапвам ще бъде супер .Знам че трябва да се яде поне по 5 пъти на ден 3 основни а през другите 2 незнам какво да хапвам . МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗНАМ ЧЕ ЩЕ МИ ПОМОГНЕТЕ Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Трябва да пиеш вода, нормално 3/4 литра. Когато не пиеш вода смъкваш килограми,да! Но те са вода и после като се напиеш пак си ги връщаш,така че си пий вода и не се притеснявай!
Диетата НВД
пилешко,телешко,яйца,салати,риба и т.н.
Виж темата горе за избора на хранителни добавки
Виж и темата в сайта за ВВД и си готов Wink

Мнение  
Ами мерси мн знаех си че има разбиращти хора тук Razz Но искам да смакна всичко излишно ако може без хранителни добавки . Въоражен съм с търпение и отново мн Благодаря Роки

Отговорете с цитат
Мнение  
Не искам да ставам Култорист а искам да имам прилично тяло но няма да не се радвам и на повече от това Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Кардио (бягане) 5 пъти в седмицата по 45 мин.

Мнение  
Да тва ще го пробвам задалжително
Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Пич вземи прочети малко тука Rolling Eyes
http://www.fitnes-bg.com/forum/%C8%E7%E1%EE%F0-%ED%E0-%F5%F0%E0%ED%E8%F2%E5%EB%ED%E8-%EF%F0%EE%E4%F3%EA%F2%E8-%E2%FA%E2-%F4%E0%E7%E0%F2%E0-%ED%E0-%E4%E5%F4%E8%ED%E8%F6%E8%FF-t2034.html

Отговорете с цитат
Мнение  
А бихте ли ми казали на колко калории да смакна на ден ? Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
Rabbit написа:
Ами мерси мн знаех си че има разбиращти хора тук Razz Но искам да смакна всичко излишно ако може без хранителни добавки . Въоражен съм с търпение и отново мн Благодаря Роки

ти си в другата краиност Smile едните вземат химия като невидели без да знаят за кво иде реч
а ти неискаш да взимаш добавки Smile
един Л -карнитин или един Фат бърнър няма да ти навреди

Мнение  
Ами да исках да си взема но наще ме накараха да говоря с лекар и тои каза изрично да не вземам а да си отслабна по нормален начин Evil or Very Mad А аз бях мн навит Crying or Very sad

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами значи реших да ползвам ВВД и да попирам кога какво да ям например овесените ядки сутрин , на обед ориз и пилешко преди трен овесени ядки след трен риба или пилешко с зеленчуци това последното е вечеря някаде около 18 : 00 часа така става ли

Отговорете с цитат
Мнение  
Rabbit написа:
Ами значи реших да ползвам ВВД и да попирам кога какво да ям например овесените ядки сутрин , на обед ориз и пилешко преди трен овесени ядки след трен риба или пилешко с зеленчуци това последното е вечеря някаде около 18 : 00 часа така става ли

Rolling Eyes Нали искаш да отслабваш, как ВВД???

Мнение  
еми при ВВД то не се ли свалят щтото чета по 45 мин кардио 5 пъти в седмицата ии се премахва всичките мазнини до минимум ии не е ли за отслабване или греша Sad

Отговорете с цитат
Мнение  
Трудна работа при ВВД даже и с кардио

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами тогава ? или НВД ? мисля че ще е по удачно

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща