| Автор |
Съобщение |
fordhenri
|
 Отслабнах 15кг. с въглехидратен блокер
Отслабнах 15кг. За 1.5 месеца
На 29г. Съм. Бях 100кг. И сега съм около 85кг. за по-малко от 2 месеца без много тренировки.
Видях в обявите на форума, че има един продукт Muscletech Hydroxycut Carb Control и го купих от момчето. – бях чел това онова за него, един приятел ми го препоръча и в интерес на истината тук го намерих на добра цена – около 70лв шишето. Почнах да го пия и първите 2 седмици нищо. След 2рата седмица започнах да губя апетит към някои храни. И така почнах да се ограничавам в яденето. Спрях и кафето, че има много куфеин в хаповете.От време на време ходя да тичам в залата на лентата, но ме мързи. Направих около месец и половина с него и свалих 13-15кг.
Питам се – дали мога да продължавам да го пия или да почина за месец?
Да пия – да сваля още 5-10 кг или почивка
Какво мислите?
Мерси
Последната промяна е направена от fordhenri на Пон Май 12, 2008 8:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Пон Май 12, 2008 2:55 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
спри и почини поне 1 седмица
|
| Пон Май 12, 2008 3:02 pm |
|
 |
fordhenri
|
ок мерси
даже мисля упражнения да правя да се постегна малко
|
| Пон Май 12, 2008 3:04 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
 интересува и мен.
"Почти всички системи в човешкия организъм могат да бъдат отрицателно повлияни при безотговорна употреба на ефедрин. Именно по тази причина лекарството е забранено в много страни.
Специално внимание трябва да отделим на комбинацията от ефедрин , кофеин и аспирин, която е открита отдавна и увеличава възможността за термогенеза. При хора с малко подкожни мазнини и повече мускули комбинацията дава добри резултати, но при затлъстели и със слаборазвита мускулатура просто не действа. Ефедринът и кофеинът действат като синергисти, а аспиринът засилва действието им. Трите препарата взети заедно действат мощно върху нервната система. Приемът на ефедрин стимулира норепинифрина в мазнините и мускулните клетки, поради което се освобождават мастни киселини след повишаването на телесната топлина. От своя страна кофеинът и аспиринът рязко намаляват скоростта на спада на норепинифрина в тялото. Така се получава оптимален ефект.
Според учените безопасната дневна доза е 0,8 мг ефедрин на килограм телесно тегло и 4 мг кофеин на килограм телесно тегло."
точно това го четох като най добро и ефектно средство за изчистване в други световни сайтове,а сега прочетох статия и в наш сайт. значи ако аз имам малко подкожни мазнини и добре съм с мускулатура,мога ли да пия това и как. къде също да поръча тези съставки,има ли ги заедно в един продукт или трябва да се пият по отделно. това са ефедрин,аспирин и гуарана. имам към 5 или 7 кг които искам да изчистя. ходя редовно и на зала.
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Пон Май 12, 2008 4:09 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Ако леко превишиш дозата кофеин или ефедрин и ще се усетиш защо не е добра комбинацията. Лично моето мнение е че може и с обикновен термогенен бърнър без ефедрин в него.
Кофеин и гуарана има във всеки термогенетик почти.
Относно първият пост - отиди и си премери процента BF(телесна мазнина). Бас държа че не е мръднал особенно. Wink Спорта е важна част от редуцирането на теглото.
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Пон Май 12, 2008 4:33 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
аз в момента пия течен "л-карнитин и гуарана." също и витамини "мегавит" на про нутришън румънско производство. за тези витамини никъде не можах да открия информация.
|
| Пон Май 12, 2008 4:43 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Цитат:
аз в момента пия течен "л-карнитин и гуарана." също и витамини "мегавит" на про нутришън румънско производство. за тези витамини никъде не можах да открия информация.
Витамините са важни, важно е да има и мастни киселини - омега 3 , 6, 9 и антиоксиданти. Относно добавките - Л - карнитина си е добре, можеш да добавиш и един липотрипен фет бърнър - Юнивърсъл имат за жени специален продукт(по аватара предполагам си жена).
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Пон Май 12, 2008 4:46 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
да жена съм. благодаря за отговори. пия омега- 3 в шишенце,ленено масло се води. аз пих преди фат-бърнер с пчеличка на кутийка,добре ми подейства,но беше миналото лято.
|
| Пон Май 12, 2008 4:54 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
 заслужава ли за взимане.
"MUSCLETECH" - FAT BURNERS "HYDROXYCUT CARB CONTROL 140 caps"
разгледах различни продукти в тази област,значи който момчето пиеше,струва 70 лева. а този който аз написах 89.90 лева, 140 капсули,стана ми любопитно,кой продукт е по добър и дали този е оригинала на капсули.
|
| Пон Май 12, 2008 6:42 pm |
|
 |
fordhenri
|
здрасти FLORINA - тука в BG незнам цената колко е определящя - щото тоя продукт може да го продават и за 100лв и за 60лв - знаеш - смешно е щото като е скъп - викаме - много скъпо - като е евтин - почваме да се съмняваме дали е добро.......мисля че е въпрос на вкус и организъм... поздрави
|
| Пон Май 12, 2008 7:25 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
 разбирам
цената съм написала за информация,защото нищо не ми известно за тези продукти и ми стана интересно да ги проуча. все пак има значение и фирма и количество. но в принцип не съм срещала голяма разлика в цени на спортни добавки. и мисля че в България са съвсем нормални цени,аз гледах в западни сайтове и там цена в долари,като сметнеш тук е същото. но този продукт искам да го проуча по добре MUSCLETECH" - FAT BURNERS "HYDROXYCUT CARB CONTROL 140 caps има го в сила. бг.
|
| Пон Май 12, 2008 8:33 pm |
|
 |
fordhenri
|
е този го има на много места
аз купих 3 за 200лв - направиха ми няква отстъпка иначе са 3 - за 225 или нещо подобно
|
| Пон Май 12, 2008 8:37 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
и какви са твои впечатления? аз не можах да намеря съставки на този продукт иначе информация за действието му я прочетох.
|
| Пон Май 12, 2008 8:43 pm |
|
 |
fordhenri
|
писах ти на ЛС
|
| Вто Май 13, 2008 10:39 am |
|
 |
spamcho
|
 hydroxycut
аз сега неможах да разбера колегата доволен ли е? иначе аз ползвам същият продукт от доста време и съм много доволен но го съчетавам с бягане в парка. правя почивки на всеки 4 седмици.
|
| Сря Май 21, 2008 9:27 pm |
|
 |
|
|