| Автор |
Съобщение |
M@R#@
Тренер
|
Въглехидрати и аминокиселини..
Има ги в гейнера..
_________________ VAE VICTIS
|
| Нед Мар 11, 2007 12:47 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
spasov
Потребител
|
от каде да си добавиа този продукт
|
| Нед Мар 11, 2007 2:37 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Продава се в специализирани магазини за хранителни добавки, по зали, аптеки, даже има в Пикадили и Била.. Цената е около 30 лв ( ако това ще е следващия ти въпрос..  ) и ако си направиш труда да попрочетеш малко, ще разбереш, че в този сайт най- често препоръчват от българския- Explode, а от вносния- на Universal... Но има и на мноооооого други фирми...
Най- богат избор има в специализиран магазин за хранителни добавки за спортисти...
|
| Нед Мар 11, 2007 2:54 pm |
|
 |
spasov
Потребител
|
много ти благодаря
но имали странични ефекти при продължително взимане
|
| Нед Мар 11, 2007 6:55 pm |
|
 |
Hav0c
Потребител
Местожителство: Bulgariq,Sofia
|
За гейнерът никой не казва нищо лошо, т.е. няма странични ефекти! (поне до толкова съм се осведомил) Пий гейнер в началото, после мини на протеин и аминокиселини ... (това е моето лично мнение)
_________________ http://parkour-bg.com/news.php
|
| Нед Мар 11, 2007 7:00 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
spasov написа:много ти благодаря
но имали странични ефекти при продължително взимане
Няма никави опасни за здравето странични ефекти..
|
| Нед Мар 11, 2007 7:17 pm |
|
 |
spasov
Потребител
|
много ви благодаря и на двамави
|
| Пон Мар 12, 2007 10:54 am |
|
 |
spasov
Потребител
|
при спукани капиляри колко време нетрябва да тренирам тази мусколна груна
|
| Вто Мар 13, 2007 9:25 pm |
|
 |
Hav0c
Потребител
Местожителство: Bulgariq,Sofia
|
Посъветвай се с лекар, за да знаеш точно какво да направиш! Той ще ти каже колко време трябва да почиваш
_________________ http://parkour-bg.com/news.php
|
| Пет Мар 16, 2007 7:52 pm |
|
 |
spasov
Потребител
|
много благодаря
|
| Съб Мар 17, 2007 2:23 pm |
|
 |
spasov
Потребител
|
Шеможели некой дами даде некое опражнение за гръб
и гърди
|
| Чет Мар 29, 2007 11:12 am |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
В сайта има цяла категория упражнения. Има подробно описание на упражнения както за гръб, така и за гърди.
|
| Чет Мар 29, 2007 2:34 pm |
|
 |
spasov
Потребител
|
мерси
|
| Съб Мар 31, 2007 4:24 pm |
|
 |
Koko
Потребител
Местожителство: Враца - Бистрец
|
Може да ви се стори смешно ама аз започнах с набираниа лицеви така 2 седмици само така.а сега вече сам на истинските неща и еи ако искате сила за тренировка пиите по 1 кафе то си го пишеше в саита пиеш 1 кафе и след 45 мин почваш да тренираш кофеина те ободрява и ти дава сила(абе чувстваш се Инвинсибле).
_________________ ЗДРАСТИ БАЦЕ
|
| Пон Май 07, 2007 11:24 am |
|
 |
Shiz0freniK
Потребител
Местожителство: Някаде там...
|
Здравеите, нов съм тук. И има какво да разгледам знам не ме упрекваите. Виждам има момчета като мен но с година две по-малки. Значи преди да почна да чета сигорен съм че има какво. Опътваите ме или подробно ми кажете какво да почна да правя. Аз съм точно като момчето на 15. Вече на 16 и почнах да се заглеждам по фигурата си! Все пак кой не иска да изглежда добре? Тежа 55 кг. Доста съм слаб. На висичина добре 1.74. Значи при мен проблемчето е че съм много слаб нямам маса,а относно оформянето да леко съм оформен относно бицепс и плочки,но гърди нямам  . та като напълно невеж и начинаещ знам просто че и да блъскам на фитнеса аз нямам маса оформен съм но съм много слаб. Какво да правя за да кача? Храната е много важна особено сега като много раста в тази възраст. Чудя се дали да почна реодвно ходене на фитнес. Но съм в малък град такива инструктори няма. Искам да ми направите нещо програма за начинаещи. Да ме посаветвате как да кача килограми и да се оформя. Каква храна да ям каккво да избягвам (мразя диетите само да поясня,обичам меса,сладко...) и какви добавки трябва да вземам и кога... витамини ли какво защото и това е много важно доколкото знам. Но всичко това да е натурално без химия.. (надявам се че и не е много скъпо). Незнам какво още да кажа вече си изградихте за мен представа и какво искам да постигна... по-добрен съм от останалите за възраста си нямам маса, на височина съм добре... напълно съм невеж на тема фитнес и незнам ако се захвана трябва да съм редовен и упорит но както точна да правя как да се храня какво да вземам следователно да има ефект знам че това ще стане с времето но сигорно е видимо. Това е за сега.
| Пон Май 07, 2007 3:37 pm |
|
 |
|
|