Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
От Къде да Започна?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Братко ас сам на 14 и сам висок колко теб и тежа 70 кг Laughing Трябва да ядеш много и ако пушиш да ги спреш,защото пушенето пречи Exclamation

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами не всеки може да е като тебе. А повечето е от гена. Има много по едри и много по-дребни за възраста си... може моето да е наследстветно. И все пак може да ходиш две години на фитнес но съм сигорен че ако ти бия една ръчка дет се казва ще паднеш Laughing Просто искам по-добра фигура. А относно цигарите твърдо не пуша! много рядко се случва да опъна по един масур с приятели Embarassed

Не сам баш баш сигорен за "рачката" ама как си ма одарил така сам ти го варнал Laughing Laughing :lol.а и ти си прав гена си ми е такав да ссам голем в рацете и стомаха ама ас са се стремя да не сам голям в корема Smile еми да сам си силничак Laughing

Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети