Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
От колко години може да почна да тренирам
От колко годинишни сте започнали да тренирате ?

13 -14 годишни 25% 25% ( 7 )
15 -16 годишни 48% 48% ( 13 )
16-17 годишни 3% 3% ( 1 )
след 20 22% 22% ( 6 )

Общо гласове : 27
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Коко, много добре,че са направили такава зала, но виж какво ядат децата.Банички, кифли и други тестени неща. В нашия град, той е малък, няма игрища, няма тенис кортове, за басеин да не говорим. Ако някой реши по-активно да спортува, няма къде. Ти пишеш, че си превърнал една барака в зала, но в града и това не може да се направи, макар че при силно желание и това става. Само в училище не стига, преди имаше много спортни секции и бяха безплатни за децата. Не смятам, че старото време е било по- добро, но за спорт се отделяха повече пари, нямаше обаче уреди като днешните. Аз определено смятам, че за децата трябва да има много възможности за спорт, а ако някой не иска да спортува, това си е вече негова работа.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
geri ти на колко годинки си явно си от преди 89 Laughing сега незнам онова време ко е било наще го знаят какво е било но не им се казва Smile разбираемо ти в кои град си за да нямате тенис и ..

Мнение  
Ей, Коко ти да не мислиш, че като сме родени преди 89,сме чак толкова стари Laughing Laughing Laughing Това е само преди 17 години и половина Laughing А баба ми викаше "Старостта е в главата, не е в месата"

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Абе хора искам да ви патам защо Съобщението ми е пратено в 6:30 не може ли тия съобщениа да се пращат в нормален час да се пише в нормален час а не по никое време Confused

Мнение  
Koko написа:
Абе хора искам да ви патам защо Съобщението ми е пратено в 6:30 не може ли тия съобщениа да се пращат в нормален час да се пише в нормален час а не по никое време Confused

Часовникът на форума не е сверен и още е по старото време- с един час назад.. Very Happy
Проблем е само, ако си определяш срещите по него... Laughing

Мнение  
Хаха Мерси мерси Laughing .Най - на края някои да ми отговори Very Happy

Мнение  
M@R#@ написа:
Koko написа:

Часовникът на форума не е сверен и още е по старото време- с един час назад.. Very Happy
Проблем е само, ако си определяш срещите по него... Laughing
Еми само трябва тоя часовник да се оправи.

Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети