Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
От колко години може да почна да тренирам
От колко годинишни сте започнали да тренирате ?

13 -14 годишни 25% 25% ( 7 )
15 -16 годишни 48% 48% ( 13 )
16-17 годишни 3% 3% ( 1 )
след 20 22% 22% ( 6 )

Общо гласове : 27
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение От колко години може да почна да тренирам 
Very Happy здравеите Аз сам на 14 години от Враца започнах да тренирам когато бях на 13 т.е в началото на 2007.
Не тренирам в някоя хубава фитнес зала тренирам си в нас и сам доволен от резултатите.Висок сам 173-4 което е добро за вазрастта ми а и тежах 75 кг но после свалих 3 кг и сега се чудя да сваля ли още.Даите савети се пак сам новак Very Happy да дебелея ли или да отслабна малко за да си пооформя тялото защото имам малак корем и гарди(увиснали Sad ) малко ме е срам де но както и да е кажете някак да тренирам да ги махна тия гарди по барзо.Вие повечето в тоя саит сте си тренирали от много време а аз сам новак помогнете диета ли да паза да гладувам ли да ям ли какво да правя искам помощ от професионалисти !!!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger

Отговорете с цитат
Мнение  
Тая анкета нещо не е както трябва,май???

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
НЕ май,ами не е както трябва Smile

Еи какво и е на анкетата не е лоша.Хубаво е всеки да каже от колко годинки е почнал да тренира не е била като хората еми сажалявам ама ас сам нов член ако не виждате за 1 пат права анкета която помислих,че може да е интересна ако ви не изнаса ... Exclamation

Мнение  
То не е въпрос дали ни изнася или не. Тук се уважаваме.Ама ти си дал два еднакви отговора, как да гласуваме, пробвай.Идеята ти е хубава, но не става гласуването. Опитах се - не става. Как да дам отговор на 15 г.?

Отговорете с цитат
Мнение  
Еи прав си мене ме е одарил пубера Smile сорка прав си трябва да се оважаваме. Exclamation е вярно е ас не сам помислил за тва Very Happy мерси че ме поправи не обичам да греша,но случва се (грешка човешка) Very Happy

Мнение  
Хайде с малко помощ от администратора и анкета се получи Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Ако можеше така да помагаш и за сваляне на килограмчета Very Happy Embarassed

Отговорете с цитат
Мнение Имало е и добри хора 
Laughing мерси мерси

Мнение  
Идеятя не е лоша ама как да гласумам .....
То тия години дето си ги писал мене не ме хващат.
Ами аз бах в трети клас като почнах да ходя на борба,помня че бях 32 кг.ама дали тогава или следващата година не съм сигорен.
След това нащи не ма пуснаха в спортно у-ще,спряха ми и борбата и аз почнах да ходя по лостове и някоя успоредка се намираше
зали нямаше щото беше още дядо тодорово време.....
На някой може да им е смешно ама беше тъй.
Пък щанги за пръв път почнах да дигам в казармата демек на 18
и там ми беше лесно на физическата правех 40 коремни с кубинките и отпуски си докарвах с това даже.
Пък за добавки да не говорим че тогава и не бяхме и чували Exclamation Exclamation Exclamation
Та мисълта ми беше че това което изградите със спорт до 18 или 20 след това си остава и лесно можете да го доразвиете
и да подържате, естествено всичко зависи и от начина на живот.
Според мен трябва да се спортува от ранна възраст , обаче за тези който искат да вдигат големи тежести трябва да знаят че може да
им се отрази на растежа затова умната и успех на всички Very Happy Very Happy Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Laughing Целият проблем на хора като djpbs,които са почнали да тренират по-рано,се решава лесно Very Happy. Коко или ФИТНЕС БГ слага пред първия отговор думичката "преди" Laughing Laughing
Важното е да се спортува. Laughing Laughing
На мен ми е лесно, даже удобно -има отговор след 20, няма да казвам колко след 20 Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Еи djpbs ти като малак си тренирал паргавина значи по принцип нее много удачно да се тренира много малак.Аз имах 1 комшиа които тренираше много уредите тои си ги правеше ама беше на 16 а аз на 6 ! и аз исках да тренирам с него ама тои не ми даваше каза ми да почна от 13 14 г.то е добре да си активен като малак.Сега не сам се сетил че може да има хора още от живково време Laughing

Мнение  
Хубава анкета, струва ми се полезна, защото едно време децата спортуваха много в училище, а сега май не е така.Ще са ми интересни резултатите Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
И на мен са ми интересни резултатите.

Отговорете с цитат
Мнение  
Гери то и сега си има тренировки в училищата.Пример.В моето училище класната ми (тя е по физическо) предложи да се направи фитнес салон заради децата с наднормено тегло Very Happy.Те одобриха плана и за 1 година купихме 7 8 уреда различни и сега 1 пат в седмицата се тренира горе и сега се обмисля да се купят още уреди .Има и добри хора в тоя свят Laughing

Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети