Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
ПРОТЕИНа и черните дробове
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение ПРОТЕИНа и черните дробове 
Днес викам на даскалката по биология "Знаете ли нещо за протеина, аминокиселините и там другите добавки", а тя ми вика, че много натуварвали черния дроб и след време там ще напълнееш ще имаш проблени Very Happy Very Happy и тавива работи.Та искам да питам дали е верно това Ya winkles

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: ПРОТЕИНа и черните дробове 
NightmaN написа:
Днес викам на даскалката по биология "Знаете ли нещо за протеина, аминокиселините и там другите добавки", а тя ми вика, че много натуварвали черния дроб и след време там ще напълнееш ще имаш проблени Very Happy Very Happy и тавива работи.Та искам да питам дали е верно това Ya winkles

не я слушаи

Мнение  
Ще си първия напулнял от амино и протеин. Мисля че да режеш стоножки или жаби ида им капеш никотин е максималното кето знае тази жена за анатаомия и физиология. Или другия вариант жената да знае нещо но ти д не си разбрал какво ти еказал. Възможно е при много големи количества на протеини които едва ли ще можеш да си позволиш примерно по 500 грама на ден да се натовари черния дроб и бъбреците.

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
Ще си първия напулнял от амино и протеин. Мисля че да режеш стоножки или жаби ида им капеш никотин е максималното кето знае тази жена за анатаомия и физиология. Или другия вариант жената да знае нещо но ти д не си разбрал какво ти еказал. Възможно е при много големи количества на протеини които едва ли ще можеш да си позволиш примерно по 500 грама на ден да се натовари черния дроб и бъбреците.

Определено количеството оказва значението било в момента или след време. Трябва всичко да е пропорционално.
Относно даскалките, повечето са от старата школо и липсата към "приспособяване" към днешното време ги лишава от информация или едно времешните знания нямат значение. За какво стана дума незнам в часа по биология и госпожата, каза че че мускулната треска не е хубаво нещо, означава че мусколо не е трениран. Щом един мусул е трениран, не трябва да има мускулна треска Rolling Eyes Ся да и вярвам ли, кажи? Като не е така.

Отговорете с цитат
Мнение  
Е ако правилно тълкувам това което ти е казала тя има предвти че приема на много вещества естествено кара органите ти в случая бъбреци и черния дроб да работят по усилено, всмисъл черния дроб отделя много по голямо количество ензими пропорционално на повечето приета храна.Истината е че караш организма си да работи на по високи обороти, един вид го форсираш а знаеш какво става на един двигател след дълга работа в критичните обороти..А и съм чувал че клетките остаряват по бързо от многото белтъци..Нз дали е така но ми се струва логично.Истината е посредата , всичко с мярката си Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
ReLeFNIQ написа:
...всичко с мярката си Wink

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си