Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Пак въпрос за цикъл
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Пак въпрос за цикъл 
Първо здрасти на всички Smile

На 17 години съм 75 килограма 180 см. тренирам от година и половина и съм решил да си спретна вече някакъв цикъл, разчитам на вас да ми кажете какъв цикъл ще е най-подходящ за мен.За сега съм се спрял на omnadren 250 понеже го има във почти всяка аптека.. но само с него дали ще има резултати?

П.С бюджета ми за сега е 120 лв

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя

Отговорете с цитат
Мнение  
събери още пари защото ако направиш 1 цикъл без добри добавки и добър хранителен режим просто не очакваи много

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
то наи лесно да се назобиш приател и за тия пари ама много си млад за туи.знам че всеки барза да расте но лично аз тренирах 3 години преди да взема нещо-качих за това време 15 кила-толкова качих и с първиа си курс със химиа! но ако вземеш знаи че растежа на височина почти гаранциа ще ти спре! а бих ти препоръчал някои лек цикъл като за първи път-ден метан по 20мг на другиа ден 20-30мг(редуваш ги всеки ден) стромба и така 2 месеца!

Мнение  
straha написа:
то наи лесно да се назобиш приател и за тия пари ама много си млад за туи.знам че всеки барза да расте но лично аз тренирах 3 години преди да взема нещо-качих за това време 15 кила-толкова качих и с първиа си курс със химиа! но ако вземеш знаи че растежа на височина почти гаранциа ще ти спре! а бих ти препоръчал някои лек цикъл като за първи път-ден метан по 20мг на другиа ден 20-30мг(редуваш ги всеки ден) стромба и така 2 месеца!

Ами и аз за тази година и половина съм качил 15 оки обаче пак съм си слабичък а за растежа то и не ми трябва повече аз съм 1 и 80 Smile
А можеш ли да ми кажеш приблизително колко ще ми излязат стромбата и метана и колко килограма мога да очаквам от тях.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
ще качиш,ако ядеш,ако не-каквото и да взимаш няма да стане!

Отговорете с цитат
Мнение  
ами лесна сметка-30 дена по 30 мг стромба праи 90 таблетки по 10мг стромба и 30 дена по 20 мг бианабол-60 таблетки по 10 мг или 120 по 5 мг.и съвет кат си чакал толкова време изчакаи още месец два за да събереш още малко лев и успех Exclamation

Мнение  
lemsa написа:
ще качиш,ако ядеш,ако не-каквото и да взимаш няма да стане!

Е то яденето е ясно във всяка тема го казвате Very Happy Аз винаги си се храня добре по 5 пъти на ден, я да използвам тука да кажа как и какво ям най-често.
сутрин
преди даскало 6:30 - овесени ядки, макарони(на фурна/варени), спагети, юфка, понякога и принцеси с кайма често пия и чаша прясно мляко
в даскало 10:00 - печени кюфтета/кебапчета с някаква гарнитура, печено пиле със салата от билата(руска, оризена каквато ми хареса), мусака, руло стефани
обед
(основно хранене)1:00-1:30 - пак същите неща както в 10:00 и още някои ястия които майка ми готви, но незнам как се казват ще ги опиша: пилешки бутчета, гърди, крилца с ориз в тава; картофи с пилешки бутчета, крилца, гърди/или със някакъв салам пак в тава и другото маи се казва дроб сърма и то е с ориз пак в тавата
3:00 - менюто от 1 часа само, че по-леко
в 5:00 отивам на зала като преди това обичам да хапна нещо малко(това не е ядене)
(основно хранене)7:00-8:00 - менюто от 1 часа
в 22 часа си лягам преди това пия чаша мляко или ако няма мляко хапвам два три белтъка

П.С малко се отклоних май от темата ако трябва ще преместя поста си

Отговорете с цитат
Мнение  
[преди лягане си вземи някое бавно протеинче-те не са и толкоз скъпи щот са повече на растителна основа.

Мнение  
На твойте години и при твоя стаж според мен въобште не трябва да става дума за стероиди заштото сега тялото ти произвежда достатъчно хормони,а като започнеш да ги вкарваш от вън то ще спре и тъй като сега то произвежда достатъчно големи количества тестостерон той ти е достатъчен да получиш задоволителен резултат при правилна методика на тренировка и добър хранителен режим и тези резултати ще са за постоянно,а резултатите който евентуално ше получиш от стероидите НЕ

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
paol написа:
На твойте години и при твоя стаж според мен въобште не трябва да става дума за стероиди

и моет съвете не вземаи поне още 2 години

Мнение  
paol написа:
На твойте години и при твоя стаж според мен въобште не трябва да става дума за стероиди
и моет съвете не вземаи поне още 2 години

Даже въобще да не си помисля за такива медикаменти. но всеки има право на избор и на никого неможем да му забраним да си вземе нещо или да направи нещо, което си е наумил. Дава ме съвети, всичко друго опира до самият човек.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
здравеите на всички та бях на цикал с омнадрен неска си бих последната инжекция качил сам 7 килограма може и 8 пия нолвадех вапроса ми е кога да си бия прегнила и колко прегнила по 1500 единици да си набия и кога и как да почна да пия кленбутерола хапчето е 0.02 мг така пише мерси много Smile чакам отговори

Мнение  
Моя съвет е да си вземеш три по 1500 през 4 дена,почни да си ги биеш след седмица,кленбутерола може вече да го почнеш,тои се пие на пирамида почваш две хапченца до 6 е разумно-има мн инфо за клена из нета-порови се!

Мнение  
мерси мн пич а ще ми направиш ли пирамида как да пия клена Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Мнение  
някои ще ми напраи ли ширамида как да ия клена ?

Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети