Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Пак за баланса на въглехидратите и белтъчините
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Пак за баланса на въглехидратите и белтъчините 
[SORRI 4E NEPI6A NA KIRILICA] po kolko Въглехидратите i Белтъчините trqbva da priemam na den [az sam na4inae6t] po kolko gramaa merci

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла

Отговорете с цитат
Мнение  
toq pla4e za bannn :@ Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Тоя ме дразни истински Exclamation Exclamation Exclamation
Hangs itself Guy with axe Hangs itself Guy with axe Mad

Отговорете с цитат
Мнение xaxa 
ne mozete da me baneteeeeee

Отговорете с цитат
Мнение  
Да за съжаление не мога , но ако можех с удоволствие щтеше да ти тегла един мазен бан включително и на другите тарикати като теб дето задават малуумни въпроси и ги пускат в няколко раздела едни и същи , и които не само не могат да пишат на български ами и на шлиокавица не могат да пишат правилно.
Жалко че не съм мод , щото штеше да се исчисти форума от боклуци като теб и от нещастните им теми дето го задръстват.
Бих искал да те наспсувам , но аиде да не ме баннат мен накрая няма да те псувам.

Отговорете с цитат
Мнение Re: xaxa 
love_22 написа:
ne mozete da me baneteeeeee

То има кой да ти сложи бан, ако прецени,ама не ти ли се струва глупаво да задръстваш форума с такива въпроси Rolling Eyes Question Хората тук си помагат,учат се един от друг, а ти какво правиш всъщност??????Че по-добре питай нещо смислено, чети и вземи научи нещо.Иначе ако много искаш бан,ще си го намериш въпреки търпението на админа Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
MNOGO SI POMAGAT EDIN NAPISAL DAITE MI PROGRAMA DRYG VIKA NE SE ZANIMAVAI SAS FITNE NE STAVA6 EGATI POMO6TAAAA Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Отговорете с цитат
Мнение  
AMA Q GO BANETE TOQ LOVE_22 VERNOO DRAZNI ME Mad Mad Mad Mad Mad Mad

Отговорете с цитат
Мнение  
Като се питат смислени неща,помагат хората. Пък и то първо трябва да се поровиш, да видиш няма ли отговор на въпроса ти и ако нещо не разбираш,да питаш. В нашата група има момчета,които яко тренират, но все четат и питат.Нали го знаеш принципа "Проба-грешка", ама да се пита като в ясла е смешно.

Отговорете с цитат
Мнение  
marko_93 написа:
AMA Q GO BANETE TOQ LOVE_22 VERNOO DRAZNI ME Mad Mad Mad Mad Mad Mad

Аз бих посъветвал и още някого да баннат, но не искам да с меся в чужди работи

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си