| Автор |
Съобщение |
phenome
|
 Питане за 1 диета за чистене преоръчана ми току що.
Искам да попитам дали е добра диетата и дали трябва да вмъкна или да премахна някой неща от нея .
Ако това ще помогне - висок съм 170см и тежа 80кг.
Сутрин - 100 грама овесени ядки + 1 ябълка + половин кофичка кисело мляко + 3 белтъка по възможност.
След 2-3 часа - 1 капи или 50 грама сушени плодове или пилешко месо по възможност.
На обяд(12:30-13:00) - Пържола на скара или варена.
Следобед - суроватъчен протеин 20 грама в 150 мл. мляко + l-karnitin и кардио.
За Вечеря - Риба или домати от буркан.
И преди лягане Извара.
|
| Съб Ное 24, 2007 11:25 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Горе доло е добре диетата, но по добре след кардиото вкарай малко суроватачен протеин или аминокиселини!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Нед Ное 25, 2007 12:47 pm |
|
 |
phenome
|
RockyBalboa написа:Горе доло е добре диетата, но по добре след кардиото вкарай малко суроватачен протеин или аминокиселини!
Мерси. Смятъм със суроватъчен протеин, а какво ще рече "горе-долу" какво още и липсва?  .
|
| Нед Ное 25, 2007 5:23 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
 Re: Питане за 1 диета за чистене преоръчана ми току що.
phenome написа:Искам да попитам дали е добра диетата и дали трябва да вмъкна или да премахна някой неща от нея .
Сутрин - 100 грама овесени ядки + 1 ябълка + половин кофичка кисело мляко + 3 белтъка по възможност.
След 2-3 часа - 1 капи или 50 грама сушени плодове или пилешко месо по възможност.
И преди лягане Извара.
ами например аз бих махнал млкото сутринта и след обяд! вместо мляко след обяд може да изядеш 2 белтъка! и вечерта как такак или риба или домати от буркат?! по добре риба тия домати не ми харесват като идея!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Нед Ное 25, 2007 6:29 pm |
|
 |
phenome
|
RockyBalboa написа:phenome написа:Искам да попитам дали е добра диетата и дали трябва да вмъкна или да премахна някой неща от нея .
И преди лягане Извара.
ами например аз бих махнал млкото сутринта и след обяд! вместо мляко след обяд може да изядеш 2 белтъка! и вечерта как такак или риба или домати от буркат?! по добре риба тия домати не ми харесват като идея!
Мерси много !
|
| Нед Ное 25, 2007 7:20 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
phenome написа:Искам да попитам дали е добра диетата и дали трябва да вмъкна или да премахна някой неща от нея .
И преди лягане Извара.
Обяда само пържола ли ти е сложи и някаква салата
вечерята също риба + някаква салата мани ги тея домати от буркан
|
| Пон Ное 26, 2007 11:52 am |
|
 |
phenome
|
JAKI написа:phenome написа:Искам да попитам дали е добра диетата и дали трябва да вмъкна или да премахна някой неща от нея .
И преди лягане Извара.
Обяда само пържола ли ти е сложи и някаква салата
вечерята също риба + някаква салата мани ги тея домати от буркан
Сега на обяд изядох 200 грама пилешко филе на тефлонов тиган без мазнина и 3 филийки типов хляб и те на тиган. Сутрин изядох 2 белтъка и 200 грама извара подправена с крумид, червен пипер и съвсем малко олио и сол, а преди обяд към 10 часа изпих 300 мл прясно мляко с какао - "Фибела".
Искам да попитам добре ли е това ?
|
| Пон Ное 26, 2007 3:36 pm |
|
 |
bobi
Потребител
Местожителство: СОФИЯ
|
Добре е да.Диетата ти е хубава,но мисля че въглехидратите са ти в повече.Аз като се чистех ядях по 1 филия типов,но и 3 са добре ако се движиш повече
|
| Вто Ное 27, 2007 6:15 pm |
|
 |
phenome
|
bobi написа:Добре е да.Диетата ти е хубава,но мисля че въглехидратите са ти в повече.Аз като се чистех ядях по 1 филия типов,но и 3 са добре ако се движиш повече
Вече спрях хляба и ям по 50 гр. овесени ядки на закуска от зададените ми 100.
|
| Вто Ное 27, 2007 8:05 pm |
|
 |
ReLeFNIQ
Потребител
|
Ами тренировъчната програма освен че си вмъкнал кардио променил ли си начина на трениране на другите мускулни групи.И колко е оптималното време за кардио?
|
| Съб Мар 15, 2008 8:55 pm |
|
 |
|
|