Момиче на 16 години съм , доста активна ,но ям МНОГО !
и... се получава така ,че колкото и да спортувам пак съм си с дебело дупе и паласчици като след тренировка си хапна шоколад,после я някоя вафличка и...такам . Но тва не е важно вече.Реших да спра с боклуците и няма да се предам!
1. Предистория:
проблеми : количествата на храната ( ям от скука ,от ... нерви също ..) .Не обичам хляб и тестени храни ,но обожавам шоколад.Кафе също-горчиво,турско ,без захар . Също така много лесно се поддавам на изкушенията ,когато си наложа ,че няма да ям определена храна ! Диета е мръсна дума за моя мозък.Класическото,монотонно НВД също.
предимства : свалям светкавично бързо ,когато ям в граници ( от към количества и качество ) -за 2-3 месеца без проблем и нито една стрия по кожата си съм сваляла 10 кг .Друго предимство е ,че както казах спортувам много ( всеки ден -3 пъти седми1но фитнес , 3 пъти тичане и неделя разтегателни упр ) и под гадния слой мазнина се крият прекрасни мускулчета ! И още едно важно предимство: мисля,че ако си имам такъв онлайн дневник и дай боже някой го следи ще съм по-мотивирана да не "криввам" !
2.Настоящи мерки
височина : 170
кг:66-67
гр.обиколка:97 см
талия:67 см
ханш:97 см
размер дънки:30
3.ЦЕЛИ
целта ми е една и много проста : На плажа да съм сслаба . ( а и не само на плажа естествено ,за постоянно ! Но лятото е едно добро начало
По-подробно записана тази цел ( в числа ) ,тя изглежда така :
кг : 55
гр.обиколка(на 55 кг тя е ЗНАЧИТЕЛНО по-малка за жалост
талия:59-60
ханш:90
размер дънки : 26-27
4.Какво правя по въпроса?
А СПОРТ
понеделник : фитнес + кардио ( крака , дупе ,гърди , корем +30 мин тичане )
вторник: 30 мин тичане или 10-15 мин скачане на въже
сряда:фитнес+кардио(гръб,рамо,корем+30 мин вело)
чевъртък=вторник
петък=вторник
събота:ф.+к.(бицепс,трицепс,пак крака и дупе , корем +тичане)
неделя : разтягам се ( един вид почивка )
по-подробно ще описвам програмата си ежедневно
Б Хранителен режим -най-гадната част!!!!!!!!!!
Най-добре се чувствам ,когато правя някакви собствени своеобразни "ротаций" . Не мога да ям по 5-6 пъти на ден
Максимума ми е 3-4 пъти ,като най-добре се чувствам с 2 пъти . Знам ,че е адски вредно ,но ще се опитам да се поправя .
Каква е идеята ?
пон. НВД
вто. НВД
сря. ВВХ
четв. НВД
пет. ВВХ
съб. НВД
нед. ВВХ
КАТО примерния НВД ден е :
сутрин ( към 11 часа ) : яйца + салата + зехтин
следобвед (15 часа) : месо+салата+зехтин
вечер(19 часа) : месо + салата + зехтин
А ВВХ :
11ч : въглехидрати( макарони , мюсли или бонус хляб )(до 150-200гр) + мляко или сирене
15ч: пак същото
19ч : месо+салата+ зехтин
---------------------------------------------------------------------------------------------
За сравнение до сега как ядях :
сутрин : мюсли с прясно мляко ,парче 85 % какао шоколад ( 20 гр )
обяд : картофи /макарони около 200 гр + сирене или някакво месо + салата
след малко нещо сладко ( вафла )
вечеря: предимно сладки храни(шоколад) или дюнер или някакъв гаден сандвич
---------------------------------------------------------------------------------------------
Това е
Пожелайте ми успех
п.с. забравих за добавя в заглавието,но пускайте коментари в тази тема