Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 17
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, ... 15, 16, 17  Следваща
Подготовка за републиканското 2008г.(Виктор Терзийски)
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
А само да питам че съм малко неориентиран лег преса е лежанка нали Embarassed

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
bobi написа:
А само да питам че съм малко неориентиран лег преса е лежанка нали Embarassed

лег пресата е за крака ето какво е http://www.fitnes-bg.com/%C2%E8%E4%E5%EE_%D3%EF%F0%E0%E6%ED%E5%ED%E8%FF/%C1%C5%C4%D0%C0/%CB%E5%E3-%EF%F0%E5%F1%E0_%28Leg_Press%29_20070519290/

но в наща зала наклона е по голям и лег рпесата е правена а тая която съм дал на клипа е малко модернизирана и е по лесно на нея според мен

Мнение  
Мерси Викторе.Много съм спял откакто тренирам съм в раздел прогресивно затъпяващ Laughing .Тва чуди го правя с 120 кг.Батка давай все така и на републиканското си първи. Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
от симките които видях да ти кажа гърдите са ти изоставащи наблегни на тях защото може да ти изиграят лоша шега на състезанието, това не е критика а съвет или поне аз така мисля ,иначе за годините си си много добре Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Викторе моят съвет е да махнеш едно упражнение за гърди защото според мен ги претоварваш ... махни едно упражнение и слагаи повече килограми.Иначе си ЕКСТРА а и ако се намажеш с нещо по хубаво ще си първи на републиканското гарантирам ти го.Не се сърди ама на миналото аз го гледах сеедно се беше намазал с лаина Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Да гърдите са ми зле,но работя по въпроса да ги оправям Smile

Мнение  
в нашата зала наклона на лег пресата е около 45 градуса(даже да не е и повече) и доста душа берем всички Laughing
тука на тая по-лесничко ми се вижда Razz Razz Razz
имам и снимка на нея ама не знам как да я кача (а и е от миналата година и там съмммм... Embarassed Embarassed Embarassed )
а колкото до гърдите,един пич който продава в магазина на мусаши каза че не е нужно да ги тренираш прекалено ако не ти вървят,а може да ги "скриеш" Shocked не знам какво точно значи да ги "скриеш" но аз си го обеснявам като да правиш повече гръб и рамо,за да могат да избият повече над гърдите ? Rolling Eyes Confused Shocked (малко тъпо обясниение,ама..)

Мнение  
Bicepsa написа:
Викторе моят съвет е да махнеш едно упражнение за гърди защото според мен ги претоварваш ... махни едно упражнение и слагаи повече килограми.Иначе си ЕКСТРА а и ако се намажеш с нещо по хубаво ще си първи на републиканското гарантирам ти го.Не се сърди ама на миналото аз го гледах сеедно се беше намазал с лаина Laughing Laughing Laughing

и кое упражнение точно предлагаш да махне оооо премъдри?!?! Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
http://pic4.piczo.com/vikthebig/?g=45654342

републиканското.снимките са малко тумни но си личи за кво става дума

Мнение  
На кое място се класира?

Отговорете с цитат
Мнение  
bobi написа:
На кое място се класира?

2-ри Crying or Very sad Crying or Very sad

Мнение  
Батка не се отчайвай а продължавай смело напред и на следващото състезание си първи. Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
bobi написа:
Батка не се отчайвай а продължавай смело напред и на следващото състезание си първи. Wink

Ми Април 2008 е пак републикнаксото и ще си турся купата.А и ако доидете да ме гледате съфорумците ще е още по добре Yar good Ya winkles

Мнение  
Yar good хехе къде и кога? Laughing

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
Нз дали ще стискам палци за тебе или за мене :Д

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 17