Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 16 от 17
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... , 15, 16, 17  Следваща
Подготовка за републиканското 2008г.(Виктор Терзийски)
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
астига ве .. 2ри ли Sad.. направо не мога да повярвам .. е какъв тряя да е 1вия ако ти си 2ри Surprised

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Еби му маиката чесноц ти казвам мене ме е яд па ти незнам как се чувстваш ......

Отговорете с цитат
Мнение  
Вик, първо искам да ти честитя успеха, защото и второ място си е много голямо постижение, имайки впредвид, че това е републиканско! Сигурна съм, че си се представил най-добре от всички, доколкото съм виждала твои снимки, не се ядосвай и гледай напред. Вече веднъж бях писала по друг повод, но ще го кажа пак - в тази скапана държава успяват не най-добрите, дори напротив - най-добрите обикновено ги прецакват от завист. Вярвай в себе си - в животът си тепърва ще имаш още много състезания и аз съм убедена, че ще докажеш, че си №1. На нас тук във форума вече си го доказал!

По-добре на хората в устата, отколкото в краката.
Отговорете с цитат
Мнение  
Сега в Пловдив при други съдии нека заповяда момчето да ме бие.Той краката му бяха по тънки от ръцете но както и да е няма кво да се нервирам.

Мнение  
ее тои Генади нз какво е земал за да изглежда така ... садиите бяха някви.. убитаци.. аз сам 13 ама ...си напраих кефа.. Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
bummmm написа:
ее тои Генади нз какво е земал за да изглежда така ... садиите бяха някви.. убитаци.. аз сам 13 ама ...си напраих кефа.. Wink

Кой е тоя Генади и как изглежда?! Аз не видях никой който да се мери с Виктор там!

Мнение  
искаме снимки да видим и да разгледаме ! Smile мн ми е интересно !

Отговорете с цитат
Мнение  
http://my.opera.com/republikansko/albums/show.dml?id=510277

Вик навсякъде ги бие особено на гръб и крака Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Викторе, честито второ място! За мен си първи!!!
Току - що се прибирам от дълго пътуване, гледам снимките и НИКАК , ама НИКАК не мога да видя някой по-добър от теб!
Сега ще търся кой е на първо място,защото някак не го забелязах. Доминираш над всички!

Мнение  
уау разликата е огромна .. викторе наистина си най як от всики .. крака , рамене , гръб.. напрао ги разбиваш .. браво .. съжелявам ,че живейм в апсурдистан.. и всичко е корупция ;( иначе браво супер си се представил !

П.П. хора кой е 1вия ? да не е тоя с шарената коса ? с щеките :/

Отговорете с цитат
Мнение  
добре бе кои е тоя дето го е победил така и не го намирам кажете номер или как изглежда

Отговорете с цитат
Мнение  
И аз се ориентирах вече, защото снощи ми беше нещо неясно. Видях снимката в сайта, на която Виктор и онова момче са заедно. Аз си мислех, че критерият за хармоничност е важен, затова първо не чатнах , че това момче е шампионът. Все пак краката му са като на ячка жена. Нямам нищо против момчето, но против някои съдии имам. Най ме озадачава фактът, че професионалистите от съдийте са за Виктор, а лайците не. Ами ако плащат на неразбиращи, да ида и аз тогава, може по-добре да се справя Rolling Eyes

Мнение  
Вики-определено ти си номер едно Very Happy Жалко,че са те преебали... Shocked За мен си първи--->най-добрият Wink

Мнение  
Не се обясняваите,беше воден и нещата бяха на кантар,ако Дани не е компетентен Вие какви сте?

14/88
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 16 от 17
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... , 15, 16, 17  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети