Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 17 от 17
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Подготовка за републиканското 2008г.(Виктор Терзийски)
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Като оставим настрани класирането, то вече е такова, каквото е, ще каже ли някой от наистина разбиращите Very Happy кое е по-голям недостатък според критериите- недобре развитите крака или да си воден. Четох някакви критерии на федерацията, но не си изясних този въпрос. В нашата зала дават различно мнение по въпроса. Пак казвам, че не коментирам местата, а принципно искам да си изясня този проблем Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
Няма значение вече.Мерси на всички за подкрепата.За мен състезанията за тая година тепърва започват.Такаче не се притеснявам за загубата си при децата. Smile Сега на 19 излизам на ПЛовдив на мъйе.Ще опитам да вляза по някакъв начин в до 65 кудето ще е човека който ме победи.Да видиме при други съдии какво ще е класирането.Трябва да съм 66 кг и ме пускат в момента съм 74-5 но това не ми е проблем.Три дни рпеди републикаснкото бях 78,500 на кантара 2 часа преди състезанието бях 69,700 такаче 99% съм влзал до 65 на Пловдив.

Последната промяна е направена от Виктор Терзийски на Вто Апр 15, 2008 1:58 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти

Мнение  
Very Happy Значи, продължаваме да стискаме палци и да те подкрепяме! Very Happy

Мнение  
maria написа:
Very Happy Значи, продължаваме да стискаме палци и да те подкрепяме! Very Happy

Мерси мерси Smile

Мнение  
Викторе, днес сигурно тръгваш за Пловдив, така че - пожелавам късмет, настроение и победа!!! Very Happy

Мнение  
Успех и от мен! Smile

По-добре на хората в устата, отколкото в краката.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Айде Вик и дано в Пловдив да си с купа при мъжете Wink.

Мнение  
Вики успех и от мен Smile Ако реша да се състезавам може да се засечем някои пат Laughing Макар че аз сам малко по тежка категория сега съм отслабнал малко и съм 87-8 ако исках можеше и да сам над 100 ама неискам Cool От мен успех ти желая незнам колко усилия си положил,но аз на твойта възраст и на сън не съм можел да изглеждам така.Просто продължаваи и не се отказвай и недеи да правиш моита грешка от рано да почваш химията.Засега се развиваш супер и нямаш нужда от нея Smile аиде пак успех ПО ЗДРАВИИИ !!!

Отговорете с цитат
Мнение  
тука като 4етох мненията и не бях виждал другите мислех 4е виктор 6е е някъф с пъти по добър от другите и няма да могат да се срявняват,но като гледам всички са много добри има някои наистина уникални и 2рото място си е постижение според мен сред така конкуренция

Отговорете с цитат
Мнение  
Fesho написа:
тука като 4етох мненията и не бях виждал другите мислех 4е виктор 6е е някъф с пъти по добър от другите и няма да могат да се срявняват,но като гледам всички са много добри има някои наистина уникални и 2рото място си е постижение според мен сред така конкуренция

В бг и да си първи и да си последен разликата е никаква.И при двете положение си си дал парите и здравето Wink

Напишете отговор Страница 17 от 17
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети