Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 4 от 17
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 15, 16, 17  Следваща
Подготовка за републиканското 2008г.(Виктор Терзийски)
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
мерси за отговора Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
qvkata написа:
мерси за отговора Wink

няма проблем

Мнение  
Цитат:
piczo.com/vikthebig/?g=45915807 айде нови снимки

Машината си е машина Wink !!!

Отговорете с цитат
Мнение  
нз ама мое ли те питам кфи пари зима6 от тая работа и в зависимист от резултатите пролетта 6е земе6 ли не6то и колко?
6ото според мен не си заслужава толкова усилия за културизъм в българия...виж 4е си 1,68 което зна4и 4е фитнеса ти е спрял растежа,в лицето си некъф мутирал и прили4а6 на 20 годи6ен и нз батка след време 6е тряя и химия да зима6 и след 10 години 6е си един роб на тялото ти....тфа е моето мнение сори
прекалено рано си по4нал и то в българия,едва ли е от любов към спорта...поне те спонсорират и пие6 безплатно добави
по добре е да си тренира6 за кеф

Отговорете с цитат
Мнение  
SoLdIeR написа:
нз ама мое ли те питам кфи пари зима6 от тая работа и в зависимист от резултатите пролетта 6е земе6 ли не6то и колко?
6ото според мен не си заслужава толкова усилия за културизъм в българия...виж 4е си 1,68 което зна4и 4е фитнеса ти е спрял растежа,в лицето си некъф мутирал и прили4а6 на 20 годи6ен и нз батка след време 6е тряя и химия да зима6 и след 10 години 6е си един роб на тялото ти....тфа е моето мнение сори
прекалено рано си по4нал и то в българия,едва ли е от любов към спорта...поне те спонсорират и пие6 безплатно добави
по добре е да си тренира6 за кеф

ми правя го то любов към спорта.Сега дори и да стана първи няма да взема 1 лев.Това ме влече и ми харесва.

Мнение  
http://pic3.piczo.com/kulturizum/?g=25669699 айде нови снимки
Embarassed

Мнение  
Чакаме шампионска титла! Laughing И не ми приличаш на 20 -годишен Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
maria написа:
Чакаме шампионска титла! Laughing И не ми приличаш на 20 -годишен Laughing

a на 25 ли ? Laughing Laughing

Мнение  
Laughing 16г и 4 месеца Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Колко пъти тренираш седмично и по колко минути , какви са тия нечовешки усилия дет тоя вика , аз примерно тренирам прес ден по 1и 20 минути некаде.Аз ти права евалата , щото за мен тва е перфектното тяло , мноо добри плочки викторе , особено кат исчистиш малко.

Отговорете с цитат
Мнение  
praset написа:
Колко пъти тренираш седмично и по колко минути , какви са тия нечовешки усилия дет тоя вика , аз примерно тренирам прес ден по 1и 20 минути некаде.Аз ти права евалата , щото за мен тва е перфектното тяло , мноо добри плочки викторе , особено кат исчистиш малко.

ми да сега съм в основен и релефа ми е добър след месец и половина можееби ще почна да се чистя .

Мнение  
химията може и да спира разтежа ама фитнеса да го спре... може да го позабави ама чак да го спре... какво като е 168 сантиметра... ниски хора няма ли, задължително ли е всички да са високи, бащами като е 165 да не би фитнеса да му е спрял разтежа... а изобщо не мяса на 20 годишен! Викторе 6-ти номер си!

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
е номер 1 си ас поздрав на 16 не съм виждал ама 6том е от любов към спорта си4ко еваля ти права Wink нито за 1 лв 6том не се бори6
а praset..бате само виктор си знае колко усилия полага Wink това е толкова ядене,толкова тренировки и си4ко не мисля 4е коментара ти е уместен
грозната п**ка метала пак се обади неподготвен и нема да го коментирам 4е пак 6е се опла4е на админите
ина4е за лицето не 4е си грозен а 4е просто изглежда6 по развит нема ло6о
и за снимките:супер си само крака май тряя о6те релеф ама доколкото знам в българия краката не са мн важни и не се набляга мн

Отговорете с цитат
Мнение  
не се отклоняваите от темите и използвайте малко по мек тон моляви.

а са по темата.Целта ми не беше да изкарвам пари с културизъм просто м ихаресва да го правя.Сега дори и да изкарвам нещо то е мижава работа в сравнение с това което се влага за да си културист.

Мнение  
Единственото което ще ти кажа е успех изисква се адска воля и желание да подържах духа си толкова години тренировки обикновено хорате след 2-3-4 месец се отказват
УСПЕХ !!!

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 4 от 17
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 15, 16, 17  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети