Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 5 от 18
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16, 17, 18  Следваща
Подготовка за републиканското 2008г.(Виктор Терзийски)
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
vankatamen написа:
Единственото което ще ти кажа е успех изисква се адска воля и желание да подържах духа си толкова години тренировки обикновено хорате след 2-3-4 месец се отказват
УСПЕХ !!!

Мерси. Скоро ще пусна нови снимки.

Отговорете с цитат
Мнение  
А и друго исках да те питам как така си направил толкова широк гръб Rolling Eyes смисъл освен това което си написал друго нещо ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
vankatamen написа:
А и друго исках да те питам как така си направил толкова широк гръб Rolling Eyes смисъл освен това което си написал друго нещо ?

Ми мнгого набираня,но и генетиката си е казала думата.

http://pic6.piczo.com/viktor-kulturista/?g=48317065 ето новите снимки който обещах мисля че съм леко подобрен.

Мнение  
Дръпнали са тия пусти гърди Laughing БРАВО БРАВО ! Колко килограма си сега ?

Отговорете с цитат
Мнение  
брао човек !!! отлични резултати Wink всеки следващ път като те видя ставаш все по луд и по луд Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Anapolon написа:
Дръпнали са тия пусти гърди Laughing БРАВО БРАВО ! Колко килограма си сега ?

Сега съм лек не съм качил много 68,800кг 69 там някъде.

Мнение  
Пфф ти тежиш по-малко от мене Crying or Very sad , ама мноо ме кефи гърбът ти Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Викторе първи си брато, ако не си парви направо незнам... ще се отчая от живота Razz аз ако имах такова тяло щях да умра от кеф (в буквален смисъл) щях да умра Razz

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
Браво!

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
мерси много за подкрепата която ми оказвате. Smile

Мнение  
Ще има само един по добър от теб и това ще съм аз Laughing Laughing Laughing (иска ми се) Викторе само кажи кога и къде ще е първенството аз съм там и ако не те направят първи ще убия съдийте... между другото аз съм много луд ей... ще им стъжня живота на съдийте, аз съм сиг, че на твойте килограми няма по як човек в България!!!

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
metal_forever11 написа:
Ще има само един по добър от теб и това ще съм аз Laughing Laughing Laughing (иска ми се) Викторе само кажи кога и къде ще е първенството аз съм там и ако не те направят първи ще убия съдийте... между другото аз съм много луд ей... ще им стъжня живота на съдийте, аз съм сиг, че на твойте килограми няма по як човек в България!!!

е това че няма по як на мойте кила не е така има по ниски който са много здрави.Христомир например е бил на кякой състезания колкото мен на кила а виж какъв звяр е.

Мнение  
Ясно е още след края на миналогодишното състезание , че тази година Виктор ще е първи . Такова тяло на 16 годишен човек до сега не бях виждал . БРАВО И УСПЕХ не се и съмняваме че ще си имаме шампион в форумчето Wink Wink Wink

Мнение  
sporting_ написа:
Ясно е още след края на миналогодишното състезание , че тази година Виктор ще е първи . Такова тяло на 16 годишен човек до сега не бях виждал . БРАВО И УСПЕХ не се и съмняваме че ще си имаме шампион в форумчето Wink Wink Wink

не само за годините,а и за килограмите !

Отговорете с цитат
Мнение  
И аз , "барабар Петко с мъжете" да кажа: Браво,Викторе!

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 5 от 18
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16, 17, 18  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети