Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Подобни на креатина
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Подобни на креатина 
Здравейте.Говорих с професионален инструктор по фитнес, но понеже времето не ни позволяваше много приказки той набързичко ми обясни че трябва да си купя креатин за да покача мускулната си маса.Моля кажете ми как се взима този креатин и дали върши работа.Искам да кача маса малко по-бързо затова и съм готов да тренирам и повечко.Знам че нищо не става бързо, но мисля, че редовното ходене на тренировки и заинтересованост от моя страна биха допринесли за очаквания резултат.Моля кажете ми ако има и други такива подобни на креатина медикаменти които подпомагат за покачването на мускулната маса защото адски много се нуждая по-бързо да направя хубаво тяло.Благодаря ви предварително Smile Поздрави и успехи на всички.
1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др… Постовете, които нарушават правилото ше бъдат модерирани, а потребителите известявани чрез Лично Съобщение.
1.10 Заглавия от рода на “помогнете”,"помощ”,"въпрос", “проблем”, “някой знае ли...”, “хелп..”, не са приемливи затова такива теми ще се модерират строго!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Като за начало може да направиш зареждаща доза 4 пъти на ден по 5гр това 1 седмица.После 3 пъти в тренировъчен ден.Колкото до други добавки глутамин,протейни,гейнари стига да имаш пари винаги има по-добро и по-добро

Aко тренираш от скоро изчакай един месец без добавки, за да може да привикнат мускулите с упражненията и тогава почни с добавките

1-во: Креатина не е медикамент
2-ро: хубавите неща идват бавно
Успех!

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си