Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Подредбата на форума
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Подредбата на форума 
На мене лично не ми харесват тези подфоруми. Примерно хранителни добавки за мъже и за жени. По-добре е да има хранителни добавки за качване, такива за сваляне, за издръжливост. Или просто една тема хранителни добавки и това е..

Отговорете с цитат
Мнение  
Не мога напълно да се съглася с това мнение.В мотото на сайта пише, че сайтът е за всеки- спортист или не , жена или мъж.Много от хранителните добавки се пият по различна схема при жените и мъжете или с различна цел. Мъжете пият протеин за качване на маса, някои жени заместват хранене с него с цел намаляване на теглото.
Самите производители понякога създават един и същ продукт в два варианта-за мъже и жени, например : "Антистресовият комплекс биологичноактивни добавки “Direct Нit”. спомага за преодоляване на стреса и смекчава такива негови последствия като повишена раздразнителност, депресия и безсъние.

Комплексът за жени е път за разрешаване на специфичните женски проблеми. Той спомага за безболезнено преживяване на “критичните дни”; укрепва кожата, косата и ноктите; оказва деликатна подкрепа в периода на менопаузата, повишава тонуса.

Комплексът за мъже е специално разработен за разрешаване на основните проблеми на мъжкия организъм. Той спомага за възстановяване на физическите сили, повишава потентността и имунитета" Има много други примери за специфични хранителни добавки.
По-скоро ние потребителите невинаги пишем където трябва,но това е нормално, не сме специалисти по всичко Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Трябва да има един общ подфорум според мене, в който да се пише..То като е жена ще се посочи, че е такава.. Wink

Мнение  
Много ми харесва новият облик на форума. Very Happy Super

Отговорете с цитат
Мнение  
И на мен ми харесва. Super

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си