Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Подсладители
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Подсладители 
Ползвам доста подсладители,особено за кафето ми,ама се чудех,дали те не покачват кръвната захар.Вие какво мислите за тях?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла

Отговорете с цитат
Мнение  
Най-вероятно не, но кажи все пак да видим с какво са подсладителите които ползваш. Имам предвид ацесулфам, аспартам и т.н.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
И аз искам да питам за подсладител "Суитли".Ето какво пише на опаковката:Сода бикарбонат-57%,Захарин натрий-25%,Лимонена киселина-7%,Винена киселина-5%,Ябълчена киселина-5%,Скорбяла,Магнезиев стеарат. Добър ли е? Устойчив до 270 градуса по С.
Мразя подсладителите, но пия много кафе-4-5, плюс 1-2 чая и все със захар, пък се уж се мъча да сваля някое килце.

Отговорете с цитат
Мнение  
Този няма да повиши кръвната захар. Но пък имайте преддвид че големите дози подсладители задържат вода.

Отговорете с цитат
Мнение  
Е само задържане на вода ми липсва пък сега, то и без това ям солено Sad
Пробвах и с мед, но категорично не ми се нрави кафето. Много хора се смеят ,като кажа, че пълнея от меда, но за мен фактът е неоспорим, затова купих подсадител.
Chilli, кажи ти какво ползваш?

Отговорете с цитат
Мнение  
Оф това за мен ще е голям проблем Sad аз всичко блъскам с подсладители Само HUXOL ползвам,но малко по-късно ще цитирам съдържанието,че както никога сега нямам Laughing А и сега се насилвам буквално да пия вода. В тоя студ хич не ми е до вода... Rolling Eyes Мерси за мнението.А за меда мен така ме разхлабва,че то пак губя мн вода Laughing

Има 40мг натриев цикламат и 4 мг захарин натриев Idea , ако това обяснява нещо Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети