Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Подуване на глезените
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Подуване на глезените 
Как мислите - възможно ли е да ми се подуват глезените поради това, че започнах да пия по 3 литра вода на ден?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: подуване на глезените 
dreamer7 написа:
Как мислите - възможно ли е да ми се подуват глезените поради това, че започнах да пия по 3 литра вода на ден?

Аз пия вероятно по 4/5л. на ден и нямам такива проблеми, водата се изразходва сравнително бързо в организма, а и като влючим интензивните движения още повече. Нямам как водата да се насъбира в глезените. Друга алтернатива е преумора на краката, отток или нещо здравословно.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ако правиш водна задръжка, подуват се и глезените . Ядеш ли много солено?

Мнение Благодаря за отговорите! 
MindDriver, и аз така смятам и се надявам да е от преумора, да не се окаже заболяване. Мария, обичам по-солено, но не прекалявам. Означава ли, обаче, че ако е така, като ти смяташ и правя водна задръжка, трябва да намаля приема на водата?

Отговорете с цитат
Мнение Re: Благодаря за отговорите! 
dreamer7 написа:
MindDriver, и аз така смятам и се надявам да е от преумора, да не се окаже заболяване. Мария, обичам по-солено, но не прекалявам. Означава ли, обаче, че ако е така, като ти смяташ и правя водна задръжка, трябва да намаля приема на водата?

Ако е така както мария смята по добре намали приема на сол.

Мнение  
Най-добре е да се иде при лекар.
Аз изказах това предположение, защото много си патех по едно време от подути глезени , но забравих оцета като подправка и намалих солта, защото превех водни задръжки . Не ми личаха кокалчетата, беше като втасало тесто. Сега няма проблеми.
Глезените могат наистина да оттекат и от преумора, даже и от неудобни обувки, пък сега и изведнъж се затопли. Laughing

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети