Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Подут корем
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Подут корем 
Значи проблема е следния когато стана сутрин корема ми е с пресата нали сичко е ок, но като зема да ям през деня и в края на деня вече изпреварва гърдите, но като се стегна и хоп става пак в идеално положение..Та предполагам проблема ми е разширена коремна стена ли какво беше там..Особено ако изпия 2 млека едно след друго съвсем се надува, а ако река да го стегна си е нормален преса сичко излиза.Нямам мазнини просто сякаш е надут с въздух.Кажете с някакъв тип упражнения и какъв по точно се поправя това и трябва ли да ям по малко Confused ..Благодаря за вниманието

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Според мен трябва по продължително да дъвчеш храната ..Някои имат навика като земат хляб и преди да го хапнат го правят на топка и това е много вредно.

Отговорете с цитат
Мнение  
silvii написа:
Според мен трябва по продължително да дъвчеш храната ..Някои имат навика като земат хляб и преди да го хапнат го правят на топка и това е много вредно.

Или пък не го сдъфкват достатъчно и на едри залъци гълтата храната, при което в корема става едно незабавно натрупване.

Отговорете с цитат
Мнение  
MindDriver написа:
silvii написа:

Или пък не го сдъфкват достатъчно и на едри залъци гълтата храната, при което в корема става едно незабавно натрупване.

Да де и аз тва исках да кажа Razz Razz Храната става на топка и вечер след 20 часа не се яде щото стумаха не може да обработи храната която си погълнал.. Чул съм че от 3 до 4 часа стомаха обработва храната

Отговорете с цитат
Мнение  
silvii написа:
MindDriver написа:
silvii написа:

Да де и аз тва исках да кажа Razz Razz Храната става на топка и вечер след 20 часа не се яде щото стумаха не може да обработи храната която си погълнал.. Чул съм че от 3 до 4 часа стомаха обработва храната

Храната престоява в стомаха от 1 до 2 часа

f13rce написа:
Храната престоява в стомаха от 1 до 2 часа

Различните видове храни престояват различно време, някой до 4/5/6 часа...

Мнение  
Ако се подуваш от мляко може да имаш непоносимост към лактоза, ако се подуваш от всичко пробвай да взимаш заедно с храната храносмилателни ензими има ги във всяка аптека

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря за отгорорите ви..А значи специални упражнения за това няма така ли..Защото аз от 3-4 месеца корем не сам правил и сега почнах пак с тренировките за корем и си мислех че от това може да се стегне..

Отговорете с цитат
Мнение  
той ще се стегне но няма да се реши проблема с подуването

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети