| Автор |
Съобщение |
ReLeFNIQ
Потребител
|
 Подут корем
Значи проблема е следния когато стана сутрин корема ми е с пресата нали сичко е ок, но като зема да ям през деня и в края на деня вече изпреварва гърдите, но като се стегна и хоп става пак в идеално положение..Та предполагам проблема ми е разширена коремна стена ли какво беше там..Особено ако изпия 2 млека едно след друго съвсем се надува, а ако река да го стегна си е нормален преса сичко излиза.Нямам мазнини просто сякаш е надут с въздух.Кажете с някакъв тип упражнения и какъв по точно се поправя това и трябва ли да ям по малко  ..Благодаря за вниманието
|
| Съб Мар 22, 2008 8:16 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
silvii
Потребител
|
Според мен трябва по продължително да дъвчеш храната ..Някои имат навика като земат хляб и преди да го хапнат го правят на топка и това е много вредно.
|
| Съб Мар 22, 2008 8:20 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
silvii написа:Според мен трябва по продължително да дъвчеш храната ..Някои имат навика като земат хляб и преди да го хапнат го правят на топка и това е много вредно.
Или пък не го сдъфкват достатъчно и на едри залъци гълтата храната, при което в корема става едно незабавно натрупване.
|
| Съб Мар 22, 2008 9:03 pm |
|
 |
silvii
Потребител
|
MindDriver написа:silvii написа:Според мен трябва по продължително да дъвчеш храната ..Някои имат навика като земат хляб и преди да го хапнат го правят на топка и това е много вредно.
Или пък не го сдъфкват достатъчно и на едри залъци гълтата храната, при което в корема става едно незабавно натрупване.
Да де и аз тва исках да кажа  Храната става на топка и вечер след 20 часа не се яде щото стумаха не може да обработи храната която си погълнал.. Чул съм че от 3 до 4 часа стомаха обработва храната
|
| Съб Мар 22, 2008 9:28 pm |
|
 |
f13rce
Потребител
|
silvii написа:MindDriver написа:silvii написа:Според мен трябва по продължително да дъвчеш храната ..Някои имат навика като земат хляб и преди да го хапнат го правят на топка и това е много вредно.
Да де и аз тва исках да кажа Храната става на топка и вечер след 20 часа не се яде щото стумаха не може да обработи храната която си погълнал.. Чул съм че от 3 до 4 часа стомаха обработва храната
Храната престоява в стомаха от 1 до 2 часа
| Съб Мар 22, 2008 10:22 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
f13rce написа:Храната престоява в стомаха от 1 до 2 часа
Различните видове храни престояват различно време, някой до 4/5/6 часа...
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Съб Мар 22, 2008 11:21 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Ако се подуваш от мляко може да имаш непоносимост към лактоза, ако се подуваш от всичко пробвай да взимаш заедно с храната храносмилателни ензими има ги във всяка аптека
|
| Нед Мар 23, 2008 12:21 am |
|
 |
ReLeFNIQ
Потребител
|
Благодаря за отгорорите ви..А значи специални упражнения за това няма така ли..Защото аз от 3-4 месеца корем не сам правил и сега почнах пак с тренировките за корем и си мислех че от това може да се стегне..
|
| Нед Мар 23, 2008 9:57 am |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
той ще се стегне но няма да се реши проблема с подуването
|
| Нед Мар 23, 2008 12:25 pm |
|
 |