Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Подходяща програма
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Подходяща програма 
Здравейте на всички.За първи път пиша тук дано да има успех.Запитването ми е можете ли да ми предложите ефективна фитнес програма за мен.Желая да развия ръцете си и най-вече коремните мускули и гърдите(краката ми са добре развити).Ето малко информация за мен на 16 години съм тежа около 61 килограма, висок съм 170 см. Не съм дебел и имам малко подкожни мазнини, но искам да се стегна и ако е възможно да постигна релеф.Имам възможност за тренировки 3 пъти седмично. Ще съм много благодарен на всички отзовали се на запитването ми. Благодаря предварително

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
В момента треираш ли и от колко време?

Отговорете с цитат
Мнение  
сега започнах имам 1 направена тренировка...

Отговорете с цитат
Мнение  
наката1991 инструктора който е в залата където ходя аз казва така:"Не можеш да качиш 20 кила в ръце - прави ГРЪБ и КРАКА!" Laughing А и фитнеса е спорт с който трябва да се развива цялото тяло (поне според мен) Wink А ти като си начинаещ прави т.нар. Кръгова тренировка.Всеки път правиш едно и също - 1 упражнение за гърди,1 за гръб,1 за бицепс,1 за трицепс,1 за рамо и 1 за крака.Ходи през ден и ще видиш че след като тръгнат другите групи,ръцете ти ще нараснат.Това е моя съвет Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
nakata1991 написа:
сега започнах имам 1 направена тренировка...

Дай да я видим тая програма Laughing

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети