Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Помоглете на super начинаещ
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Помоглете на super начинаещ 
Здравеите, може да ви е писнало от такива като мен прочетох отста от форома и горе доло добих някаква информациа. Занимавам се с фитнес от 4 дена Laughing от голямата ми некомпетентнос още след 2-рия ден умирах от болки. Ако можете да ми помогните с нещо за начало. На 17г. сам 70 килограма ? в залата в която ходя е добре уборудвана.Прочетох в фопома че е хубаво да се поговори с иструктора в залата(да ама тука изниква друг проблем поради тази причина че живея в Лондон и все още имам проблем с езика Crying or Very sad).Храната обичам да си хапвам и то доста, не ми е проблем и да се ограничавам малко. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО. Wink . Ако се нуждаете от още info ще дам.

Отговорете с цитат
Мнение  
Относно мускулната треска прочети тук МУСКУЛНА ТРЕСКА.Кажи какво искаш да постигнеш ,за да могат останалите да ти дадат някакъв съвет.На никого не му е писнало от такива като теб ,именно с цел споделяне на мнения и съвети се създават форумите.Така че давай смело

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Мерси за коража. По отгоре бях забравил да напиша колко сам висок 175см съм. Във връска с вапроса каво искам да постигна. Ще ми се да се оформя в горната част на тялото, не искам ча да ставам като някои SECURITY а пак и стига сам правил бирино шкембе. Нямам нищо против БИРАТА да си пия доста често,ама това е дтъга тема. Искам ръце, гарди,котем да заформя

Мнение  
Като за начален стадии на тренировка мисля че тази от е много добра
http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D2%F0%E5%ED%E8%F0%EE%E2%EA%E8/%CC%E0%F1%E0_%E8_%F0%E5%EB%E5%F4_2006091014/

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
благодаря ти ще я пробвам Laughing

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети