Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Помогнете
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Помогнете 
На 17 години съм, тренирам от 3 години, и мисля да употребявам медикаменти за стимулиране на растежа на мускулната маса(възможно най-безвредните), оба45е не съм много наясно, 4етох във fitnes-bg.com за стероидите, каквото намерих, ама никъде не намерих какви вреди могат да нанесат на малолетни, и дали изоб6то магат да се използват от малолетни, ако може помогнете плс. Sad Neutral

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: Помогнете 
Wolf777 написа:
На 17 години съм, тренирам от 3 години, и мисля да употребявам медикаменти за стимулиране на растежа на мускулната маса(възможно най-безвредните), оба45е не съм много наясно, 4етох във fitnes-bg.com за стероидите, каквото намерих, ама никъде не намерих какви вреди могат да нанесат на малолетни, и дали изоб6то магат да се използват от малолетни, ако може помогнете плс. Sad Neutral

Организма ти се расе бе човек , защо ще ги взимаш?Вземеш ли ги растежа ти не става самостоятелен, не растеш ти ,а стеройдите регулират растежа ти и после като ги спряш големи ядове ще си имаш! Стеройди е най-добре да се взимат след 22-23годишна възраст когато вече си спрял да растеш дето се вика за да не ти се бърка в растежа . Тогава като ги пиеш , ако ги взимаш както трябва и по колкото трябва странични ефекти няма да има , но още на 17 да ги взимаш...големи ядове ще си имаш.Препоръчвам ти да не го правиш още сега , има време за всичко.Щом си тренирал 3 години няма да си няква хърба . А междудругото майкати и бащати знаят ли какво мислиш да правиш , че да ти надуят малко бузите от шамари да ти дойде малко акъла в главата . Осъзнай се човек на 17 си , живота е пред тебе не си го прави по кратък , защото е достачно кратък . Това е моя съвет от тука на татък ти си знаеш.

Мнение  
Просто исках да имам някаква представа за какво става въпрос ако ги взимам. Благодаря ти за из4ерпателния отговор. Е и не съм хърба Very Happy висок съм 185см. ръката ми 43.5см. , гръба 120см, и т.н.

Отговорете с цитат
Мнение  
Първо да кажа че съм напълно съгласен с тва което каза sporting_
Wolf777 написа:
Просто исках да имам някаква представа за какво става въпрос ако ги взимам. Благодаря ти за из4ерпателния отговор. Е и не съм хърба Very Happy висок съм 185см. ръката ми 43.5см. , гръба 120см, и т.н.

Абе пич ръката си е перфектна , не ти трябва и повече,хората си късат гъзъ по залите сумати време и не могат да я постигнат а ти си на 17 отгоре на тва си и висок(високите по бавно качват) просто тези размери са моя идеал за ръст и размери.
Моя съвет е дори и на 22 да не си зимаш.Гледа ли репортажа за ония пич дет не може да му спадне пишката 12 часа , та тои е ползвал хормон на растежа ( ако не си го гледал има го в Vbox7)
А знаеш ли че Крис Беноа ( в кеча участваше) е исползвал стероиди и е станал агресивен (страничен ефект от приемането им) и е убил жена си детето си и се е самоубил.
Отгоре на тва са натоварват и увреждат някои органи. Може да получиш женски гърди (гинекомастия) като бонус от употребата на стероиди и анаболи.
Абе миризлива работа са тва стероидите...недеи да ги помирисваш даже , особено с тея похвални размери които имаш.
Качваи си чисто и тва е Wink
Надявам се да съм те накарал да размислиш дали да си земеш химия дори и след 22 години
Успехи!

Отговорете с цитат
Мнение  
Да гледах го във Vbox за 12часовата ерекция, направо ми стана жал за пи4а Confused Химия няма да взимам, само исках да разбера какво и е влиянието върху малотните. 10х за отговорите!

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети