Първо да кажа че съм напълно съгласен с тва което каза sporting_
Wolf777 написа:
Просто исках да имам някаква представа за какво става въпрос ако ги взимам. Благодаря ти за из4ерпателния отговор. Е и не съм хърба
висок съм 185см. ръката ми 43.5см. , гръба 120см, и т.н.
Абе пич ръката си е перфектна , не ти трябва и повече,хората си късат гъзъ по залите сумати време и не могат да я постигнат а ти си на 17 отгоре на тва си и висок(високите по бавно качват) просто тези размери са моя идеал за ръст и размери.
Моя съвет е дори и на 22 да не си зимаш.Гледа ли репортажа за ония пич дет не може да му спадне пишката 12 часа , та тои е ползвал хормон на растежа ( ако не си го гледал има го в Vbox7)
А знаеш ли че Крис Беноа ( в кеча участваше) е исползвал стероиди и е станал агресивен (страничен ефект от приемането им) и е убил жена си детето си и се е самоубил.
Отгоре на тва са натоварват и увреждат някои органи. Може да получиш женски гърди (гинекомастия) като бонус от употребата на стероиди и анаболи.
Абе миризлива работа са тва стероидите...недеи да ги помирисваш даже , особено с тея похвални размери които имаш.
Качваи си чисто и тва е
Надявам се да съм те накарал да размислиш дали да си земеш химия дори и след 22 години
Успехи!