Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Помощ при направата на програма
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Помощ при направата на програма 
Здравеите,от скоро се занимавам със фитнес и понеже нямам близко фтнес зала реших да си взема лежанка за да мога да си тренирам в къщи сега понеже не сам наватре с нещата и си нямам на идея как да си разпредела тренирвките кои дни какво да тренирам.До сега си правих тренировки - лицеви опори (4 серий по 10 повторения),коремни преси (имам и даска за коремни 4 серий по 25 поворения),трицепс (със дъмбели 4 серий по 10 повторения).Ще сам много благодарен ако ми кажете за някава програма,за сега тренирах 5 дена и два почивах уредите които имам са дъмбели,лежанка за коремни преси,и обикновенна лежанка.Искам като за начало да позаформа малко мускулите (особено корема Smile ) висок сам 188см. теж някаде 90кг.

Предварително благодаря!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
В сайта в тренировки има програми за домашни условия. Виж ги .

Отговорете с цитат
Мнение  
а тази програма която "Тренировки в домашни условия" мога ли да я разместа понеже петак и сабота тренировките немога да права от неделя до четвартък да ги редувам упражненията и петък и събота да са ми почивни

Отговорете с цитат
Мнение  
не е задължително тренировъчната програма да почва в понеделник!!!незнам защо повечето се ръководят от дните на седмицата!?!програмата върви:1-ви ден;2-и ден;3-и ден и т.н. и няма значение в кой ден от седмицата ще я започнеш!

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:
не е задължително тренировъчната програма да почва в понеделник!!!незнам защо повечето се ръководят от дните на седмицата!?!програмата върви:1-ви ден;2-и ден;3-и ден и т.н. и няма значение в кой ден от седмицата ще я започнеш!

И аз подкрепям това, точно така трябва да вървъ една програма.

Мнение  
RockyBalboa написа:
lemsa написа:

И аз подкрепям това, точно така трябва да вървъ една програма.

А ако ти се наложи да пропуснеш тренировка не я прескачаш а си я правиш следващият път. Wink

lemsa написа:

Между другото и аз почети една година така практикувах, но сега реших да си ходя в определините дни, за да може съботата и неделята да са ми почивни и да си ги опулзатворявам изцяло...

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети