Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Поредният въпрос
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Поредният въпрос 
Почнах да тренирам за качване на маса и да ви питам с набиранията ще се разшири ли гръдния кош или най-общо да ми кажете какъв ще е техният ефект върху гърдите.
Мерси

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Набиранията върху пекторалиса няма да повлият съществено. Основното натоварване е върху латисмуса

Отговорете с цитат
Мнение  
Товя ми е трен.програма:
ден1-гърди-лег,набирания,обратен лег
рамо-раменна преса,задно рамо
бицепс-скотово сгъване,21,вдигане на дъмбел от стоеж
почивка
ден2-гръб-Придърпване на Machine Compound Row,гребане с крива лост,придърпване на скрипец широк хват,гребане с дъмбел
трицепс-лег с тесен хват,Трицепсово разгъване на горен скрипец,и 1 упражнение наподобяващо френското,но с въже
крака-лег преса,мъртва тяга,кик-бек
почивка
ден 3-само лицеви опори
Какво мислите за програмата и най-вече за упражненията за гърди
мерси

Отговорете с цитат
Мнение  
bobi написа:
Товя ми е трен.програма:
ден1-гърди-лег,набирания,обратен лег
рамо-раменна преса,задно рамо
бицепс-скотово сгъване,21,вдигане на дъмбел от стоеж
почивка
ден2-гръб-Придърпване на Machine Compound Row,гребане с крива лост,придърпване на скрипец широк хват,гребане с дъмбел
трицепс-лег с тесен хват,Трицепсово разгъване на горен скрипец,и 1 упражнение наподобяващо френското,но с въже
крака-лег преса,мъртва тяга,кик-бек
почивка
ден 3-само лицеви опори
Какво мислите за програмата и най-вече за упражненията за гърди
мерси

Така като гледам седиш по няколко часа в залата май? Чудно ми е тоя ден3 какъв е и за какво е сложен там.
Не можеш ли да разделиш тея мускулни групи в отделни дни, примерно краката, или ръцете заедно с рамената?
Гърдите може да почнеш с обратния лег по-добре ще се натовариш от това упражнение ако си свеж.
Има различни видове набирания-отпред, отзад с тесен хват, широк хват,супинация и т.н.
Ако правиш при гърдите с тесен хват и китките ти да сочат към теб добре това упражнение натоварва предимно гърдите и бицепса-прави го след лега така ще е като съединително между гърдите и бицепса.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
1 час и 15-20 минути ми е тренировката.А набиранията ги правя с широк надхват

Отговорете с цитат
Мнение  
ми набирания пред гърди ще ти понапомпат малко горната част ... ама не всеки може да ги прави аз правя 3-4 повече немога

Отговорете с цитат
Мнение  
гърдите и гърба са две антагонистични мускулни групи.Гърбът се натоварва главно чрез придърпване, а гърдите чрез изтласкване.Набирането е придърпващо упражнение => извършва се натоварване главно на гърба.Но самото упражнение се състоя от негативно и позитивно повторение => според мен чрез негативната поза се натоварват и гърдите в някаква степен

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети