| Автор |
Съобщение |
kasabov35
Потребител
|
До 10 -15 белтъка за мен е добре!
ПО 1 жълтък на ден е достатачен,повечето товарят черният дроб!
Аз наблягам повече на изварата!
|
| Пет Май 25, 2007 2:46 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Besnia2007
Потребител
|
Яж месо  Повече месо и по 3 яйца на ден са ти напълно достатъчни  с месцето по 1 яйчице и готово
|
| Пон Май 28, 2007 8:03 pm |
|
 |
sporting_
Тренер
Местожителство: Zarata grada...
|
здравейте и аз искам да попитам колко яйца да ям?обикновенно ям яица като последно ядене това правилно ли е?Ям по 3 белтъка и 1 жълтък ? Колко да ям или така е добре ?
|
| Пет Юни 08, 2007 11:52 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
sporting_ написа:здравейте и аз искам да попитам колко яйца да ям?обикновенно ям яица като последно ядене това правилно ли е?Ям по 3 белтъка и 1 жълтък ? Колко да ям или така е добре ?
Прочети по -внимателно горните мнения и ще откриеш сам отговора на въпроса .
|
| Съб Юни 09, 2007 11:55 am |
|
 |
sporting_
Тренер
Местожителство: Zarata grada...
|
JAKI написа:sporting_ написа:здравейте и аз искам да попитам колко яйца да ям?обикновенно ям яица като последно ядене това правилно ли е?Ям по 3 белтъка и 1 жълтък ? Колко да ям или така е добре ?
Прочети по -внимателно горните мнения и ще откриеш сам отговора на въпроса . 
ок ясно от 3 до 5 белтъка и един жълтък , но кога да ги ям ? И всеки ден ли да ги ям ?
|
| Съб Юни 09, 2007 12:43 pm |
|
 |
lbid
|
Оставете на стайна температура белтък и жълтък. За няколко дни жълтъкът ще се вмирише, а на белтъка няма да му има нищо. Проблемът с яйцата е в жълтъците. Според мен 1-2 на ден, ако се яде всеки ден, може и да се пропускат понякога, а белтъци може колкото дуща иска. Белтъкът на яйцето е най-чистия протеин.
|
| Вто Юни 12, 2007 12:16 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
lbid написа:Оставете на стайна температура белтък и жълтък. За няколко дни жълтъкът ще се вмирише, а на белтъка няма да му има нищо. Проблемът с яйцата е в жълтъците.
Проблемът е, че въобще не трябва да се оставят на стайна температура..
Ако оставиш месо и то ще се вмирише..
Лещата пък (която е със съдържание на протеин колкото месото) въобще няма да се вмирише..
НО протеинът от месото се усвоява по- пълноценно, отколкото протеинът от лещата, въпреки че месото се вмирисва, а лещата- не..
Извод: Всеки продукт се съхранява при различна температура и това въобще не е показател за каквото и да било друго..
Пък жълтъци не се препоръчват да се ядат в толкова големи количества уж заради холестерола в тях...
_________________ VAE VICTIS
|
| Вто Юни 12, 2007 1:28 pm |
|
 |
aab1972
Потребител
Местожителство: Pernik
|
M@R#@ написа:Пъпки излизат от тинейджърската възраст, не от яйцата...
Но има хора, алергични към яйца и на тях им излизат пъпки...
Освен това излишъкът от белтъчини при някой хора също води до появата на пъпки...
и от комарите ...и от липсата на сексуална задоволеност какво ще кажеш за секса слушал съм че не бил препоръчителен ...или...
_________________ aab1972
|
| Съб Юни 16, 2007 4:24 pm |
|
 |
vankata_bg
Потребител
|
А ве хора вие луди ли сте е да не правиш секс заради фитнеса.Не стига 4е на такива натоварвания си подлагаш тялото ами и не можеш да си доставиш и удоволствието от секса
|
| Съб Юни 16, 2007 11:34 pm |
|
 |
vankata_bg
Потребител
|
Онзи ден 4етох една статия.В нея ставаше вапрос за изследване свързано с енергията която се изразходва по време на секс.в статията беше посо4ено 4е за 30мин. се изгарят 200 калории.Направете си сами изводите
|
| Чет Юни 21, 2007 3:59 pm |
|
 |
FitnesInstruktor
Потребител
Местожителство: Bulgaria
|
Може да ядеш по колкото искаш белтъци,но задължително варени! НЕ яжте сурови яица рано или късно ще си лепнете някоя болест !!!
я жълтъци яж по 1 2 на ден и то не всеки ден. например ако неска и вчера си ял по 2 жътлтъка утре недеи да ядеш нито един и така.
Успехи!
_________________ Постоянство,търпение,воля
Химия e Мръсна дума !!!
|
| Сря Юли 18, 2007 11:22 am |
|
 |
JAKI
Тренер
|
FitnesInstruktor написа:Може да ядеш по колкото искаш белтъци,но задължително варени! НЕ яжте сурови яица рано или късно ще си лепнете някоя болест !!!
я жълтъци яж по 1 2 на ден и то не всеки ден. например ако неска и вчера си ял по 2 жътлтъка утре недеи да ядеш нито един и така.
Успехи!
Т`ва не е лош вариант.
|
| Сря Юли 18, 2007 11:45 am |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Аз ям по 3, 4 белтъка на ден и си ги разделям на 2 - сутрин 2 белтъка и вечер преди лягане пак 2 белтъка с една кофичка кисело мляко.
|
| Вто Юли 24, 2007 4:08 pm |
|
 |
lunatika147
Потребител
|
shmatka написа:А какво пречи да си яде човек и белтъцете и жълтъците ?
В смисъл аз си ям яйцата цели ...
Ами, жълтъците в големи количесва са вредни защото пренатоварват жлъчката (така са ми казвали) и при по възрастните увеличава холестерола много.
|
| Пон Авг 06, 2007 6:27 pm |
|
 |
praset
Потребител
|
Аз пия яко мляко и месо , яйца не ям много можеби най-много по 2 , 3 на ден , а също така знам че яйцата не са полезни в големи количества , защото покачват холестерола
|
| Пон Сеп 17, 2007 11:43 am |
|
 |
|
|