Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
По тъмен дизайн на форума
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение По тъмен дизайн на форума 
Ам неможели да промените дизайна на форума не че тоя не е хубав но някои таблици не се виждат заради цвета да бъде леко по тъмен за да се виждат таблиците накоито пише разни глупости Laughing Триа цакам с мишката за да ги открия и някой пат се изморявам чак Laughing Laughing Laughing

<><>><<> Не Ми ОбиЖдАй ПодПиса И АвАТаРа .>..>.,.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger

Отговорете с цитат
Мнение  
Хубаво нещо ще е един нов дизайн на форума. Wink С нови цветове и т.н.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Да има и Ранк система ли какво беше не се сещам дет излизат звездички алабала Laughing Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
ами то ранк си има-нов член-редовен участник-фитнес фен-помощник тренер-тренер-фитнес гуру. що са тия тия звездички Smile

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
за Гъзария Laughing Laughing Laughing Друго си е кат се напулни с 10 звезди Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Weedman Weedman Weedman Weedman Weedman Weedman Weedman Weedman Gives thy a finger Gives thy a finger

Отговорете с цитат
Мнение  
това с звездичките според мен е излишно, наистина ще бъде добре да се смени този "обикновен" дизайн на форума... стига да има кой да се занимава, може да стане доста якичко Wink аз съм ЗА променянето на дизайна... влизал съм в форуми който изглеждат по модерно (ако мога така да се изразя) дано някой се захване да промени малко цветове и разни други "глупости" ако не за друго то поне за разнообразие Wink

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
като ви гледам разсъжденията ФИТНЕС БГ скоро ше трябва да смени титлата "фитнес гуру" да речем на..."мастер джедай" Mr. Green

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
АМ какво е толкова сложно да се промени дизайна тегли6 готов дизайн и слага6 Laughing Laughing Laughing Само банера остава се промени Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
А бе , вие що си не направите по един сайт, по един форум и да и го кичите , както си щете.За мен дизайнът е много стилен. Сега за цвета да кажа. Като бях с шестицата на Explorer, ми се виждаше по-бледо, ама сега със 7-ми е добре. Това да си го обмислят екипа на сайта

Отговорете с цитат
Мнение  
За ваше сведение този дизаин е нов от около 3 месеца . Преди беше друг. Относно таблиците които не виждаш проблема явное в монитора или видео картата която ползваш. Аз използвам DELL Inspirion 6400 с кристал вю дисплей и няма никакви проблеми. Laughing

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети