Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Правилна ли е Тази Тренировъчна Програма?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Правилна ли е Тази Тренировъчна Програма? 
1.ден - Гръб,трапец
2.ден - Гърди,корем
3.ден - Рамо,предмишница,кардио
4.ден - Ръце
5.ден - Крака,корем

Секи съвет е полезен!Мерси много за вниманието!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Преобладават мненията на специалисти : за максимален растеж е необходимо мускулната група да се тренира през 72 часа.
Свързано е с процесите на възстановяване на мускула. Именно за това най-често се прилага разделянието на тренировката на 2 мускулни групи . За други различни принципи се смята че са по-подходящи за напреднали. Изключваме ударния метод на Уайдър .

Отговорете с цитат
Мнение Re: дали нещо куца 
RockyBalboa написа:
1.ден - Гръб,трапец
2.ден - Гърди,корем
3.ден - Рамо,предмишница,кардио
4.ден - Ръце
5.ден - Крака,корем

Секи съвет е полезен!Мерси много за вниманието!

Дориан беше писал ,нещо подобно на тази тренировка преди години, а той самия казваше ,че тренира всеки мускул веднъж седмично. НО също така казва, че за такава тренировка трябват много много години стаж!
Лично аз съм се пробвал на подобна тренировка и честно казано имаше ефект, но имам повече от 15 год тренировки не ми се ще да те подвеждам, затова съветвам да послушаш ФИТНЕС БГ!
Върнах се само да добавя... Дориан никога не е крил че ползва медикаменти за възтановяване.

Отговорете с цитат
Мнение  
нямам 15 години стаж,но в интерес на истината тая програма ме натоварва добре и успявам да се въстановявам.ако толкова се претренирам си взимам ден почивка и отвоно съм на линя.но въпроса ми е добре ли е подредена?

Отговорете с цитат
Мнение  
Ти май неможеш да резбереш не те претоварва , а не те натоварва така че да растеш. А като вземеш още един ден почивка само утежняваш положението. Такива паузи (между бицепес ,бицепс примерно) могат да си позволят тези с големите размери и големият тренировъчен стаж.

Отговорете с цитат
Мнение  
как да я променя?

Отговорете с цитат
Мнение  
Варианти много. Аз в момента тренирам
крака+гърди
гръб+рамо
бицепс + трицепс
Ако ще качваш маса, кардиото е в началото на тренировката и не повече от 15 мин. Корем всеки път различни като не забравяш и косите коремни. Трапеца в тренировката за гръб най-много с едно упражнение. Някой от тези за рамената като разтварянето ще го донатоварят. Предмишницата ще си доиде от хвата при големете тежести.

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз бих ти предложил:
1 ден: Гръб, Бицепс, Крака
2 ден: почивка
3 ден: Гърди, Трицепс, Крака
4 ден: почивка
5 ден: Рамо, Трапец, Крака
Мисля, че тази програма има ефект (поне за мен), но разбира се всичко е индивидуално!

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети