Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 4
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Правилно ли е ...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Правилно ли е ... 
Искам да ви попитам дали е качествено отслабването малко не съм обмислил думите но тва е щото съм с 38 градуса температура ...

И така секи ден ходя на фитнес наблягам на лежанка,гири и коремни там има още допалнителни уреди но не им знам името... на лежанка права 6 серии за горен мускол и 6 за среден. Гиричките си правя по 5-6 серии зависки как доиде.
Някои казват че като ходиш не фитнес ти спира разтежа според мен това е глупост от 2 месеца ходя на фитнес и сам се издалжил със 3 см.

Хранителния ми режим е Сутрин в даскало си зимам някаф сандвич или квото има.На обяд почти не ям и вечер като се прибера хапвам каквото има .

В момента сам 72,6 килограма и 1,71 см височина

Като съм на фитнес пия около 1л вода след фитнеса ходя да ритам.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
всичко е грешно!и яденето и тренировките....но немога да ти дам съвет,защото незнам какви цели имаш!но важното е,4е си се хванал да тренираш Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
абсолутно сам сагласен сичко е грешно прегледаи раздела има мноо програми и как да се храниш сичко има стига да искащ да го намериш Idea Wink

Отговорете с цитат
Мнение Re: Правилно ли е ... 
silvii написа:
Искам да ви попитам дали е качествено отслабването малко не съм обмислил думите но тва е щото съм с 38 градуса температура ...

И така секи ден ходя на фитнес наблягам на лежанка,гири и коремни там има още допалнителни уреди но не им знам името... на лежанка права 6 серии за горен мускол и 6 за среден. Гиричките си правя по 5-6 серии зависки как доиде.
Някои казват че като ходиш не фитнес ти спира разтежа според мен това е глупост от 2 месеца ходя на фитнес и сам се издалжил със 3 см.

Хранителния ми режим е Сутрин в даскало си зимам някаф сандвич или квото има.На обяд почти не ям и вечер като се прибера хапвам каквото има .
В момента сам 72,6 килограма и 1,71 см височина
Като съм на фитнес пия около 1л вода след фитнеса ходя да ритам.

Silvii,ти смаляваш ли се ,бе човек Rolling Eyes ? Май искаш да докажеш, че фитнесът не само спира растежа, ами и смалява Rolling Eyes Виж какво си написал в първия си пост: "Аз съм 176 и съм 72 кг 14 години искам да ви попитам какви протеини да зимам .. Искам да сваля малко корем и да направя гарди ... от около 1 месец ходя сериозно на фитнес и съм решил да направя малко релеф. Питам вас като професиолналисти " Rolling Eyes
Да не си с по-висока температура, нещо не ми се вързва смятането , би трябвало сега да си 179, щом си пораснал с 3 см. Laughing

Мнение  
Добре де във фитнеса кадето отиваш няма ли инструктор...ако няма пак питаи някои по голям от тебе по опитен...ще ти обясни някой неща поне за упражненията...а храненето ...мн рядко ядеш гледаи поне по 4 пати Smileяж млечни продукти,яйца,пилешко месо,телешко, зеленчуци,плодове,картофи,ориз...Smile

Отговорете с цитат
Мнение Re: Правилно ли е ... 
Silvii,ти смаляваш ли се ,бе човек Rolling Eyes ? Май искаш да докажеш, че фитнесът не само спира растежа, ами и смалява Rolling Eyes Виж какво си написал в първия си пост: "Аз съм 176 и съм 72 кг 14 години искам да ви попитам какви протеини да зимам .. Искам да сваля малко корем и да направя гарди ... от около 1 месец ходя сериозно на фитнес и съм решил да направя малко релеф. Питам вас като професиолналисти " Rolling Eyes
Да не си с по-висока температура, нещо не ми се вързва смятането , би трябвало сега да си 179, щом си пораснал с 3 см. Laughing

баце пообаркал съм се малко с предишните коментари ....

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами кажи тогава точно какви са целите ти, за да ти кажат момчетата какво точно да правиш. Виж, че и lemsa това те пита Very Happy
Значи си 171 см и си 72,6 кг. Давай сега с целите Very Happy

Мнение  
Целите са ми да отслабна 3-4 килограма и да стегна корем и гърди.. Hangs itself абе общо взето да се намравя малко релеф. Искам малко съвети prayer prayer prayer Confused Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
Браво silvii че си във фитнесзала! Първо трябва упорито и редовно да започнеш да тренираш! Намери някой в залата да ти покаже упражнения за основните големи мускулни групи/крака, гърди, гръб, рамо, ръце/ за предпочитане със свободни тежести!
За крака 2 упр.:
1Клек-3х16-20п.
2.напади 3х20п.
за гърди 2упр.:
1.изтласкване от тилен лег с дъмбели 3х12-14п
2.флайс от полулег 3х12-14п.
гръб 2упр.:
1. набиране широк хват 4хmax.
2.гребане с дъмбел 3х16п.
рамо 2упр.:
1.преси с дъмбели от стоеж 3х12п.
2.разтваряне на дъмбели встрани3х12п.
за бицепс:
сгъване на прав лост 3х12п.
за трицепс:
френска преса3х12
Препоръчвам ти да тренираш през ден!
В края на всяка тренировка правиш коремни преси в суперсерия с повдигане на краката от тилен лег.+20 min. кардио
Относно диетата трябва да си поне 4 дена седмично на ниски въглехидрати, носъщевременно да взимаш достатъчно протеин по 3гр./кг./пиле риба мляко яйца/
УСПЕХ!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Едно голямо мерси от мене Ya winkles Ya winkles Ya winkles Ya winkles Ya winkles Ако може да ми дадеш Скаип или ICQ да те попитам за някои опражнени че не ги разбрах

Отговорете с цитат
Мнение  
Даите още малко съвети prayer prayer

Отговорете с цитат
Мнение  
silvii написа:
Даите още малко съвети prayer prayer

НВД,ядене 5-6 пъти на ден,тренираш на гладно с по-леки тежести и повече повторения,по-кратки почивки (0,5-1мин) м/у сериите и кардио

Отговорете с цитат
Мнение  
А дали съм за протеини вече 2 месеца тринирам ? Shocked Shocked Shocked

Отговорете с цитат
Мнение  
silvii написа:
А дали съм за протеини вече 2 месеца тринирам ? Shocked Shocked Shocked

Много рано искаш всичко да стане, дай си зор още време. Натрупай повече опит и мускули. Спазвай по-горните препоръки. Не си мисли, че от протеина и останалите добавки, ще изглеждаш добре и същевременно ще си як, ако ти самият не полагаш усилия и не си даваш повечко зор.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ми давам си зор ама не съм от желязо Razz Razz Razz Razz Razz Razz някои казват че трябва 2-3 месеца опит и тогава протеини а и не искам да ставам някаф кои знае кво просто малко релеф бате колко за пред хората Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Последната промяна е направена от silvii на Чет Мар 13, 2008 11:31 am; мнението е било променяно общо 1 път
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 4
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети