Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Праскови
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Праскови 
През лятото преобладават ягодите, черешите, прасковите. Хората търсят точно тези плодове за диети. Некои казват 4е прасковите не се препоръ4ват при хранителен режим. Моят въпрос е по повод захарите в прасковите... по същия на4ин ли влияят на организма , както обикновенната -бяла захар. И да се консумират ли при диети ?Благодаря!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Основният въглехидрат в плодовете е фруктоза ,а тя по отночение на мазнините е толкова лоша както захарта .За това груба грешка сентенцията "Щом са плодове няма страшно".Плодове да ,но вумерени количества.

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря. А кои са наи подходящите плодове за диети ?

Отговорете с цитат
Мнение  
Пак прочети в сайта и сама ще се ориентираш.Мисля си нещо друго за плодовете- ФИТНЕС БГ каза, че те трябва да се подбират внимателно, с което съм напълно съгласен, но и на всеки организъм действат различно.Като ям праскови вечер, не мога да спя добре.Прочетох,че били и със силно диуретичен ефект, но пък майка ми яде по 3-4 вечер, твърди,че отслабва от тях и си спи без проблеми.Затова си мисля, че трябва да си откриеш кои плодове ти действат най-добре на теб, като за някои се знае, че не са много диетични-банани ,например.

Отговорете с цитат
Мнение  
На мен ми препоръ4аха такава диета , само праскови, и реших да опитам, но нямаше никакъв ефект. Бях си същите килограми. След това преминах на ябълки, но и там не станаха нещата..явно в мен е нещо проблема...

Отговорете с цитат
Мнение  
Едно време правех и аз какви ли не такива диети, докато проумях, че с тях не постигам нищо, освен да се тормозя все какво ще ям,кога да го ям или че нещо ми се хапва, пък не трябва. Откакто почнах да ям всичко, но в умерени количества + малко спорт, всичко си е наред.Разбира се с някои ограничения, но така съм си свикнала с тях, че не ми пречат: без хляб, без тестени храни, много малко сладко и т. н. , всеки го знае.Мисълта ми е да се храниш нормално, пък в по- малки количества и да спортуваш, без значение на колко си години. После има един друг важен проблем, дали трябва да сваляш килограми или просто си си втълпила, че трябва да отслабваш.И това съм го преживяла - бях 52 кг и все говорех за отслабване, докато разбрах,че съм смешна, та млъкнах.

Отговорете с цитат
Мнение  
На мен определено ми трябва сваляне на килограми....висока съм 178см , а тежа почти 90 кг , трябва да сваля най-малко 15 кг , затова опитвам какви ли не диети, хр. програми . Но проблема е , че немам свободно време за спорт. Два пъти седмично играя волейбол , но само до там. Много ми е натоварено и това ме ограни4ава в спорта.

Отговорете с цитат
Мнение  
По - важно е как изглеждаш, килограмите са малко относително нещо. Нали има методики за измерване със сантиметър или за измерване на % мазнини. Нали знаеш, че има хора по 100-120 кг, а нямат мазнини и са с перфектни тела.Ако има мазнини, няма да стане без спорт. При мен поне не стана, докато не се "поразмърдах". Време се намира. Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами... мисля 4е изглеждам добре така, в смисъл, 4е не ми ли4ат 4ак толкова килограмите, но за да се 4увствам аз по добре требва да предприема мерки ,определено. Но това 4е у4а малко ми създава проблеми със спорта. Не малко а доста.

Отговорете с цитат
Мнение  
Какво ще кажете за ябълките ??? Rolling Eyes

П.С : Незнам дали има такава тема ( за ябълки) не съм проверил ако можете да ми отговорите в тази тема ???

Мнение  
Тва е много хитра диета!
Б...си, докога ще се трепете и скапвате метаболизма. Вземете прочетете малко в сайта. Гладуването и подобни диети няма да направят чудото. Търпение, правилно хранене, търпение, спорт, търпение и малко книжки.
Що се отнася за разтоварващ ден на плодове, нямам нищо против веднъж на 1-2 седмици. Но като диета е тъпо. От де ще си набавяш аминокиселини.

Отговорете с цитат
Мнение  
teresa написа:
На мен ми препоръ4аха такава диета , само праскови, и реших да опитам, но нямаше никакъв ефект. Бях си същите килограми. След това преминах на ябълки, но и там не станаха нещата..явно в мен е нещо проблема...

Аз съм твърдо против такива диетки.

Отговорете с цитат
Мнение  
и аз съм против диети,само се иска спокойствие в съзнанието,а диети изнервят Smile кажете нещо и за пъпеш,за много плодове знам,но точно за него още не открих подробна информация,обичам пъпеш повече от диня

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети