Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Преди тренировка...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Преди тренировка... 
Въпросът ми към Вас е какво трябва или не трябва да се яде (изобщо) преди тренировка ,
а ако трябва какво трябва да се взима Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
Преди тренировка може да ядеш : мед,шоколад,въглехидрати , можеш да пиеш гейнер , банани , макарони , банан + вафла и др.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:
Преди тренировка може да ядеш : мед,шоколад,въглехидрати , можеш да пиеш гейнер , банани , макарони , банан + вафла и др.

Абсолютно грешно ! Е те тва всичкото е за след тренировка
А за преди - глутамин и аминокиселини.
http://www.bgtrener.info/hr/hr/v011.htm

Отговорете с цитат
Мнение  
bgtrener написа:
JAKI написа:

Абсолютно грешно ! Е те тва всичкото е за след тренировка
А за преди - глутамин и аминокиселини.
http://www.bgtrener.info/hr/hr/v011.htm

Хайде сега , очаквах да има такава реакция.
Знам шампион по културизъм , който зарежда преди тренировка с вафли така че ......

Отговорете с цитат
Мнение  
Не ми се спори!
И аз познавам човек на 82 който още се състезава на лег и тяга, познавам и съм тренирал човек който си повдига 3 пъти теглото на лежанка, ама тва не значи ,че всички го могат.
Има малък процент хора които не повишават инсулина и от огромни количества въглехидрати, защото не ги усвояват. Ся не ми се влиза пак в спорове. Само ще кажа , че повечето хора си усвояват въглехидратите.

Отговорете с цитат
Мнение БГ Тренера... 
..е прав!
И какви са тия банани?

Отговорете с цитат
Мнение  
Приемането на прости въглехидрати / шоколад ,мед , вафли / преди тренировка наистина хич не е оправдано ,защото както е известно простите захари съставени от една или две молекули покачват рязко нивото на инсулина ,а той от своя страна изтегля кръвната захар в мускулите . Глюкозата в мозъка също намалява поради този фактор и като цяло енергията спада рязко .Ефекта е приспиване вместо свежест и бодрост ,които са жизнено необходими за една качествена тренировка ...

Мнение Re: БГ Тренера... 
doc написа:
..е прав!
И какви са тия банани?

Т'ва са плодове бе мой човек Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Бананите наистина съдържат въглехидрати, нищо, че са плодове .И аз ядях погрешно банани преди тренировка, но добре ми изясниха грешката навреме.Пък като се има предвид, че и все уж слабея.....

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети