Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Предложение
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Bicepsa написа:
абе секи си знае неговото ОК ? това аз си го решавам Wink

Хората ти казаха, че зависи само и единствено от теб. ПОжелавам ти успех, каквото ид а решиш да правиш!

Само искам да вметна едно, аз съм ЗА свободното разпространение на наркотици!!!
Който иска да му е кеф да се трепе, който не иска, само показва здрав разум и воля. Такива залужават да останат!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
Абе то и за секс пред деца не се говори но повечето го практикуват Laughing

е това е най-нормалното мнение в тая тема Laughing Laughing Laughing

а на бицепса ще му кажа да не се излага на 15 години да зима стероиди.Даже няма над 1 година стаж вече към стероидите гледа.Не се излагай момко.Преди да се прибегне към стероиди трябва да си развил напълно натурално потенциала си.Поне така мисля.Тренирай поне 4-5 години и тогава а до тогава спри да говориш за стероиди и да пускаш теми само щото е тъпо ем не си зимал ем само за тях говориш и така се излагаш.

Надявам се да не съм те убидил но ти казвам моето мнение по въпроса Heart Partyman

Мнение  
Виктор Терзийски написа:
ФИТНЕС БГ написа:

а на бицепса ще му кажа да не се излага на 15 години да зима стероиди.Даже няма над 1 година стаж вече към стероидите гледа.Не се излагай момко.Преди да се прибегне към стероиди трябва да си развил напълно натурално потенциала си.Поне така мисля.Тренирай поне 4-5 години и тогава а до тогава спри да говориш за стероиди и да пускаш теми само щото е тъпо ем не си зимал ем само за тях говориш и така се излагаш.

Надявам се да не съм те убидил но ти казвам моето мнение по въпроса Heart Partyman

Бицепса е зоб маниак. Razz

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:
Виктор Терзийски написа:
ФИТНЕС БГ написа:

Бицепса е зоб маниак. Razz

axaxaxax може може

Мнение  
такива хора много мраза Evil or Very Mad винаги гледат по - лесния вариант кфо ти си мислиш че са кат се назоби6 6е стане6 Рони ли? и ще си останеш такъф цял живот? прочел 2 теми за анаболите и вече сичко знае (не че аз знам нещо за тях)
много ама много тъпо ше напраи6!

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети