Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Предмишница
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
ми немога да го опиша точно няма да ме разберете Sad

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
предмишницата е един от малките мусколи в тялото, което само по себеси означава че бързо се въстановява и може да бъде тренирана по често...аз лично я тренирам по 4 пъти в седмицата да неговорим че стискам гумичка почти всеки ден като няма кво да се прави и ме е налегнала скуката... Very Happy

Мнение  
Accipier написа:
предмишницата е един от малките мусколи в тялото, което само по себеси означава че бързо се въстановява и може да бъде тренирана по често...аз лично я тренирам по 4 пъти в седмицата да неговорим че стискам гумичка почти всеки ден като няма кво да се прави и ме е налегнала скуката... Very Happy

мм 4 пъти дръжки ...ако не си на стероид 100% претренирва6 най-много един-два (след бисецпа а другия според програмата но някак няма смисал тя се товари подчти в всяко упражнение особено с гръб...)

Отговорете с цитат
Мнение  
Правя предмишница 2 пъти в седмицата.Веднъж в тренировката за гръб и веднъж в тази за бицепс.Тогава я усещам най-добре загрята и успявам да я напълня най-добре с кръв.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети