| Автор |
Съобщение |
Anapolon
Модератор
|
 Предмишница
Според вас колко пъти в седмицата и по колко Упражнения е добре да се правят за предмишница ?
|
| Пон Ное 05, 2007 4:14 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
аз я права 2 пъти (както сички останали мускулни групи) по 2 упражнения - 1 за вътрешната част и 1 за външната
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пон Ное 05, 2007 4:16 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
моето мнение е че предмишницата въобще не трябва да се тренира специализирано, тъй като тя се включва в лежанката,гребане и т.н. и това й е достатъчно
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Пон Ное 05, 2007 4:16 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
rnmt написа:моето мнение е че предмишницата въобще не трябва да се тренира специализирано, тъй като тя се включва в лежанката,гребане и т.н. и това й е достатъчно
да,но ако започнеш да работиш с по големи тежасти предмишницата ти ще изостава и ще ти е пречка за понататачно развитие
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пон Ное 05, 2007 4:22 pm |
|
 |
zob40
Потребител
Местожителство: в залата
|
наи добре е да стискаш гумичка когато си на кеф
|
| Пон Ное 05, 2007 5:15 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
Да но гумичка която да те затруднява, а не да можеш да правиш по 200 стискания.
Ето
И аз съм на мнение като Роки че трябва да се тренира предмишница, но аз бих я тренирал 1 път заедно с ръцете.
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Вто Ное 06, 2007 11:43 am |
|
 |
bobi
Потребител
Местожителство: СОФИЯ
|
Еми аз не я тренирам.Усещам че се натоварва когато правя 21 за бицепс,но мисля че 1 път на седмциа е достатъчно.
|
| Вто Ное 06, 2007 9:16 pm |
|
 |
DARGON
Потребител
|
според мен е хубаво по 1 път.. тъй като това пак е малък мускол .. като се правят упражнения за предмишница .. най-добре да се правят с щанга ... за вътрешната част (или с дъмбели то е се тая) .. с щанга или с дъмбели (онтово) за външната час и има 1 упражнение дето въртиш 1 важе и си закачил 1 дъмбел на него .. за мен то е най-добро защото супер мн я стяга и я цеди  ! и има доста добър ефект .. преди като я тренирах така бая се беше стегнала .. ама ся спрях ,че ме фана мързела
|
| Вто Ное 06, 2007 9:38 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
 Re: Предмишница
Anapolon написа:Според вас колко пъти в седмицата и по колко Упражнения е добре да се правят за предмишница ?
При всеки е индивидуално , но познавам билдери който правят предмишница по три-четири пъти седмично
|
| Вто Ное 06, 2007 9:57 pm |
|
 |
djpbs
Потребител
|
предмишницата,корема и прасеца са инатливи мускули и могат да се тренират и повече от два пъти
|
| Вто Ное 06, 2007 10:35 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
|
| Чет Дек 06, 2007 7:09 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
Ротация с дъмбели това не мога да го разбера. Ако може някой да ми даде пик или клипче, опитвах се да го правя но нищо не става.
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Чет Дек 06, 2007 9:49 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Има няколко вида. С хоризонтално или вертикално положение на предмишницата. Едно от най-елементарните упражнения. Използва се над хват и завърташ до двете крйни положения ръката. Нарича се супинация и пронация. Представи си го ръцета са отпуснати на долу и просто усукваш
|
| Пет Дек 07, 2007 12:11 am |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
Набирания с надхват също много помагат за помпане на предмишница,ама нямам да ви покажа как точно се изпълнява упражнението,но за него трябват доста здрави ръце и предмишници
|
| Пет Дек 07, 2007 3:30 am |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Anapolon написа:Набирания с надхват също много помагат за помпане на предмишница,ама нямам да ви покажа как точно се изпълнява упражнението,но за него трябват доста здрави ръце и предмишници 
Стандартно набирането се изпълнява в надхват. Какво имаш предвид?
Набиране
|
| Пет Дек 07, 2007 10:32 am |
|
 |
|
|