| Автор |
Съобщение |
halhaber4o
Потребител
|
И моите бяха червени и моите ги мазах ама тва е заблуда. Превантивната мярка е сигурна. Но появят ли се вече нема махане. Квито ще да са червени пинбяни не става казвам ви. Консултирал съм се с кожен лекар и зн мн добре че стриите са кожни разкъсвания които не се махат(подобно на белезите, които пък по едно време почнаха да се лекуват от пълната глупост наречена КОНТРАТУБЕКС)
|
| Вто Юли 01, 2008 5:40 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
scorpion
Потребител
|
Става въпрос,че когато са червени все още я няма тази вдлъбнатина като каналче,а още са си някак изпълнение и има възможност кожата да се стегне.Но мн неща зависят и от еластичността на кожата.
Montefucker това със беленето на стриите е просто невъзможно.В това отношение halhaber4o е прав,просто нарушена структура на кожата.
_________________ No one can be so so like me...
|
| Вто Юли 01, 2008 5:44 pm |
|
 |
halhaber4o
Потребител
|
Кой е казал че кожата не може да зарасне. Стриите са подобни на белезите но за разлика от тях те са разкъсвания на горния слой на кожата докато белезите са разкъсване на целия слой кожа.и тогава кожата се регенерира. А за лазерите разгледаи в гугъл да видиш дали са доволни хората и пак ми се обади. Поздрави!!!
|
| Вто Юли 01, 2008 5:44 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
halhaber4o написа:Добре братле кое е глупост-че стриите не се махат. Иди питаи кожен лекар и после даваи акъли. Стриите не се махат и това е. Защо като некои ви каже нещо и като стадо започвате да му вярвате. Помислете трезво малко!!!
1. Присъединявам се към колегата aGGeSSive`, че наистина говориш твърде много глупости, без да се съобразяваш, че не си много компетентен.
2. Можеш да си казваш мнението, затова е Форумът, но е наложително да промениш тона си и да не раздаваш оценки, още повече, че някои хора тук отдавна са доказали знанията си и опита си.
3. 1.7. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
Смятай се за официално предупреден и то не за първи път!
_________________ Забрави, че “така правят другите”.
|
| Вто Юли 01, 2008 5:45 pm |
|
 |
MontefuckeR
Потребител
|
Моля модераторите или администратора/ите да изчистят темата от ненужните постове, защото много потребители имат/ли надежда ще се разколебаят, а това не е хубаво!
НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА!
На едни хора помага на други не това е истината.
|
| Вто Юли 01, 2008 5:48 pm |
|
 |
halhaber4o
Потребител
|
Кое ми е некомпетентното като се има предвид че това го зн всеки. това че някои хора се мислят за големи разбирачи- хубаво нема лошо ама както казваш мария това е форум и всеки може да изкаже собственото си мнение. А относно тона агресив казва че съм приказвал глупости а накрая на мене тона ми бил рязък!!!
|
| Вто Юли 01, 2008 5:50 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Да приключим с тези обяснения. Има правилник-спазва се, има хора-уважават се, има мнения-добре, изказват се спокойно.
_________________ Забрави, че “така правят другите”.
|
| Вто Юли 01, 2008 9:30 pm |
|
 |
kalaka
Потребител
|
стрии се махат
имах много от бременността..... всякакви  голями, малки, дълбоки и всички те бяха тъмно лилави
започнах с премахване на горния слой на кожата с пилинг ръкавица, след това се мажех с Икаров и хвойна
направих една IPL терапия, мазах се с Ретин А 0,1%, пих хидролизиран колаген, и сега се мажа с Galenic
боря се вече 10 месеца и резултат има
и то много голям  честно казано не съм го очаквала
|
| Сря Юли 16, 2008 11:33 am |
|
 |
MontefuckeR
Потребител
|
Вече и при мен е бая голям резултата
|
| Нед Авг 03, 2008 10:31 pm |
|
 |
HeLi0s
Потребител
|
И аз се мажа с Икаров.
Твоето какво е моето, е Масло от гроздови семена.
|
| Нед Авг 03, 2008 10:37 pm |
|
 |
|
|