Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Премахване на стрии (нещо ново и работи :) )
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Премахване на стрии (нещо ново и работи :) ) 
Голяма борба с тези стрии...
И най-накрая вече е факт
над 90% заличени Smile

Машината която помогна се казва "Ампули против стрии Phytolastil Lierac"

20 ампули по 5 мл. в опаковка и струват към 60-70лева!

в опаковката има шишенце в което се пълни течноста от ампулата и тогава е по удобно щото може да пръскате и леко го размазвате и засъхва за 7-15сек. не е мазно.Мерише малко на лекарство.
попринцип на мен една такава ампулка ми стига за 4 мазания (зависи от областта която мажете колко е голяма.)
Но доста голям ефект извади промени цвета на стриите и ги намали и ще се надявам да се свият още и да се заличат напълно Razz

НАЙ-ВАЖНОТО Е В СТРИИТЕ ДА ИМА ОЩЕ КРЪВ!!!

т.е. да са червени(млади)
иначе има 70% да се заличат ако са стари...

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
MontefuckeR евала много в момента ти помогна на около 40% от трениращите

Поздрав за всички моралисти и вегетарианци Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
aGGeSSive` написа:
MontefuckeR евала много в момента ти помогна на около 40% от трениращите

40% ли
защо ми се струва малко?
Според мен най-малко 60-70% на трениращите и още 40-50% на хората дето търсят решение и не се занимават с фитнес митнес Smile !
Надявам се да си струва всички парички за кремове хапчета ампулки, които съм дал Sad

Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy Явно не четете в темите Very Happy В темата "Гърди", в същия този подфорум има информация за тези ампули-ето я:
Mustela - Интензивно действие против стрии
Интензивна локална грижа. Редуцира размера на съществуващите стрии.
За локално третиране за 3 месеца.
Интензивна грижа, която се нанася локално за намаляване на съществуващите стрии, появили се по време на бременност или след раждане:
ограничава размера на съществуващите стрии;
изсветлява цвета им;
редуцира дълбочината им .
Действащ в синергия с Elastoregulator®,стимулиращ пептид с перфектен афинитет към кожата, спомага за ремоделирането на поддържащите влакна на кожата, изменени от разтягането. Оптимизиран от реструктуриращите AHA и подсилен от витамин B5 и силикон, този продукт силно стимулира възстановяването и регенерацията на тъканите.

Lierak
PHYTOLASTIL AMPOULES - 20 ампули по 5мл.
Лесно абсорбираща се течност с пулверизатор.
Ампули за вече съществуващи стрии
Състав:
Екстракти от бръшлян, хвощ и шапиче, стимулиращи производството на еластин и колаген.
Употреба:
Съдържанието на една ампула се изсипва в пулверизатора, с чиято помощ се впръсква и нанася с лекота върху съществуващите стрии с леки масажни движения. Прилага се два пъти на ден сутрин (1/2 от течноста) и вечер останалото количество, в продължение на 8 седмици.
Действие:
Продуктът има лечебно действие като намалява и премахва стриите, стимулирайки производството на нови тъканни влакна.
Резултат:
При постоянно и правилно нанасяне на продукта, ефекта е изчезване или намаляване на наличните стрии до дебелината на косъм в рамките на 4 до 8 седмици
А Фитнес Бг я даде преди 4-5 месеца Very Happy Не е новост.

Мнение  
Продукта не е нов но за мен е новост.
Знаеш ли колко препарати мазила и отвари съм мазал...
Rolling eyes
Ще хубаво да се направи една теме специално за това да се заключи и да се направи важна!

Отговорете с цитат
Мнение  
Хубаво е, че нещо ти помага. Радвам се. Дано помогне и на други хора. Very Happy
Защо да се заключи, нека хората си казват мненията, има и други ползвали продукта, на мен например ампулите не помогнаха Very Happy, доста отдавнашни стрийки-малки, но гадни. Very Happy

Мнение  
А в аптеките ли се продават или от някакъв спец. мгазин?

Мнение  
scorpion написа:
А в аптеките ли се продават или от някакъв спец. мгазин?

Аз от аптеката си ги поръчах, че ги нямаха в наличност.
Ами както казвам трябва да са червени и тогава ефекта е голям.
За по стари стрии е малък процента, но пробвай пастата "Контрактубекс" много хора казват, че не помагала за стрии защото тя е за белези а стриите са поткожни, обаче също съм го пробвал и имаше ефект.

Отговорете с цитат
Мнение  
И "Контрактубекс" съм пробвала, не и не!
Важно е сега, който получи, да ги премахне или минимизира.
Между другото твоите стрии на "каква възраст" бяха? Просто съм любопитна при каква ситуация биха подействали ампулите, защото аз бях сигурна, че при мен няма да подействат, но реших да опитам, откъде да знаеш Wink Щом са червени, явно са пресни , но на колко - на месеци, на година?

Мнение  
maria написа:
И "Контрактубекс" съм пробвала, не и не!
Важно е сега, който получи, да ги премахне или минимизира.
Между другото твоите стрии на "каква възраст" бяха? Просто съм любопитна при каква ситуация биха подействали ампулите, защото аз бях сигурна, че при мен няма да подействат, но реших да опитам, откъде да знаеш Wink Щом са червени, явно са пресни , но на колко - на месеци, на година?

Ами най-много да са били на 4-5 седмици
Доколкото знам, червени са за няколко месеца Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
Няма лек за стрии това трябва да е ясно те лазерите не помагат пък некви мазила , как пък не. Аз имам малко стрии на рамото отзад мазах ги с кво ли не ама не действа. Щом е разрушена структурата на кожата тя не може да бъде възстановена. А и ако тези ампули бяха револуция медиите щяха да разпростраснят тази инфо. Така че - няма лек за стрии а и заличаването е в рамките на 20 30 процента!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
halhaber4o гледам вече в няколко теми как ръсиш глупости като незнаеш не говори глупусти

Поздрав за всички моралисти и вегетарианци Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Добре братле кое е глупост-че стриите не се махат. Иди питаи кожен лекар и после даваи акъли. Стриите не се махат и това е. Защо като некои ви каже нещо и като стадо започвате да му вярвате. Помислете трезво малко!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
halhaber4o написа:
Няма лек за стрии това трябва да е ясно те лазерите не помагат пък некви мазила , как пък не. Аз имам малко стрии на рамото отзад мазах ги с кво ли не ама не действа. Щом е разрушена структурата на кожата тя не може да бъде възстановена. А и ако тези ампули бяха револуция медиите щяха да разпростраснят тази инфо. Така че - няма лек за стрии а и заличаването е в рамките на 20 30 процента!!!

Червени и аз съм махала и понеже имам на няколко места още червени ще си вземам ампулите и ще видим помагат ли или не...

Мнение  
halhaber4o написа:

По твойта логика когато паднеш и си обелиш коляното не зараства ли кожата?
Най-ефективната терапия за стриите е лазерно белене на кожа.Има едни ракавици по аптеките се продават твърди незнам за какво се използват но са грапави и също могат да трият стриите и след много триене се обелват и се заличават не на 100% но няма да са забележими.

Точно структурата на кожата може да се възстановява.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети