Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Препарати
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Препарати 
Здравейте на всички във форума.Чудех се дали някой може да ми отговори на един въпрос-в момента тренирам през ден и пия креанабол-преди и след тренировка, както и необходимите аминокиселини, а и L - карнитинчето си вземам редовно.Решил съм да чистя килограми и познати ме посъветваха че горните продукти заедно с кардио и силовата ми тренировка е достатъчна- протеин не ми трябвало защото щял да ме омазни.Други обаче казват че греша, че не вземам протеин.Дали е така?Благодаря предварително на всеки който може да ми каже!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: препарати 
napims написа:
Здравейте на всички във форума.Чудех се дали някой може да ми отговори на един въпрос-в момента тренирам през ден и пия креанабол-преди и след тренировка, както и необходимите аминокиселини, а и L - карнитинчето си вземам редовно.Решил съм да чистя килограми и познати ме посъветваха че горните продукти заедно с кардио и силовата ми тренировка е достатъчна- протеин не ми трябвало защото щял да ме омазни.Други обаче казват че греша, че не вземам протеин.Дали е така?Благодаря предварително на всеки който може да ми каже!

Щом ще сваляш килограми ти трябва и подходяща диета (хран. режим), ако се притесняваш, че ще загубиш и повечко мускул успоредно с това приемай протеинче или L-Carnitine. Трябва да тръгвам за училище и не мога да ти отделя повечко внимание, надявам се някой да помогне ако има още нещо Smile Лек ден!

Отговорете с цитат
Мнение  
значи вземи си протеин с малко съдържание на въгрехидрати

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
благодаря пичове

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети