Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 4
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Препоръчайте ми хранителни добавки
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Препоръчайте ми хранителни добавки 
абе хора аз съм на 15 висок съм 190см и тежа 72 кг аре ми кажете нещо да зимам да кача още кг. ама неискам се тъпча с утрови нещо дет не вреди искам да кача кг поне за 2 месеца да кача около 8,10 кг тренирам баскетбол и затова съм висок а от 2 години тренирам фитнес и съм много релефен искам да кача кг още ама нестава само с ядене щото тренирам 2 спорта и ми е тръдно да кача имам добра програма за хранене ама не помага мн вече 1 месец съм с нея и съм качил само 1 кг Very Happy затова ако може кажете какво да зимам какви хранителни добавки колко пъти на ден по колко грама и в какво време. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Купи си Креатин, Глутамин и някакъв Гейнър. От тая комбинация 100 % ще качиш килограми. Казвам ти го от опит Smile Относно марката на продуктите ще има много разногласия, но за тях немога да кажа нищо. Аз вземах продукти на Explode и определено останах с добри впечатления от тях. Все пак зависи с какви пари разполагаш.. погледни онлайн магазина в началото на сайта. Успех ! Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
абе хлапета вие луди ли сте уе 8-10 килограма за месец Shocked Стрите кучета дето блсъкат с години и няма нищо скрито и неизвестно за тях,с помоща на химия+перфектна тренировка+стриктно хранене и възтановяване качват по толкова за 2-3 месеца,та вие как я мислите тая работа я се осъзнайте малко.

Отговорете с цитат
Мнение  
gigitas написа:
абе хлапета вие луди ли сте уе 8-10 килограма за месец Shocked Стрите кучета дето блсъкат с години и няма нищо скрито и неизвестно за тях,с помоща на химия+перфектна тренировка+стриктно хранене и възтановяване качват по толкова за 2-3 месеца,та вие как я мислите тая работа я се осъзнайте малко.
браво и аз мисля така
Ya winkles

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
защото тренирам 2 спорта и ми е трудно да кача затова питам за някакви добавки не говоря за това колко бурзо ше кача ;]

Отговорете с цитат
Мнение  
qwe4e написа:
защото тренирам 2 спорта и ми е трудно да кача затова питам за някакви добавки не говоря за това колко бурзо ше кача ;]
геинар и амино

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Ами аз пък да ти кажа, че просто двата спорта не могат да се развиват едновременно. Единият ще пречи на другият.. Разисквана е тази тема вече..

Мнение  
max_paine написа:
Ами аз пък да ти кажа, че просто двата спорта не могат да се развиват едновременно. Единият ще пречи на другият.. Разисквана е тази тема вече..
така е и аз спортувах 2 спорта нищо не става

Отговорете с цитат
Мнение  
Взимаи си един геинър,аминокисилини и глутамин.Погледни в раздела за хранене какво трябва да ядеш за да качваш.Яж по6-7 пъти наден.за най-бързо качване на килограми наблегни и на сладкото (но не прекаляваи,за да не се омазниш много).

Отговорете с цитат
Мнение  
Ultra написа:
Взимаи си един геинър,аминокисилини и глутамин.Погледни в раздела за хранене какво трябва да ядеш за да качваш.Яж по6-7 пъти наден.за най-бързо качване на килограми наблегни и на сладкото (но не прекаляваи,за да не се омазниш много).
точно сладко недеи яж пречи на възтановяването ся не ми се обяснява паол маи го обесни в някоя от темите

Отговорете с цитат
Мнение  
След няколко месеца чудовищно (буквално) ядене на сладко качих към 10 килограма.Говоря за 7-8 вафли мура,1-2 рола,1 пакет "таралежки",кутия бисквити "навона" на ден.Всеки ден,като това беше задължителния вариант,имало е и други глупости.Вярно,затова сега само чистя,но ако бях примерно 180 висок 60 килограма,бих започнал отново сладкото.
P.S. и от тази дневна "дажба",изведнъж паднах на най-много едно 3 в 1 на ден.Друго сладко не съм приемал скоро.

Отговорете с цитат
Мнение  
мм да мисля да почна с това да пробжам със сладкото Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
ама да ама при толкова много ядене на сладко диабета не се ли отразява Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
бе правете кото искате ве като станеш с 40% мазнина ще те питам как ще чистиш и какво ще остане

Отговорете с цитат
Мнение  
може да приемаш големи количества въглехидрати,но комплексни!прости само сутрин след ставане и веднага след тренировка по 30-50гр

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 4
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети