| Автор |
Съобщение |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
Ultra написа:FitMax` написа:за една година 3 см не е много
Мислиш ли?!Ако вървиш така помисли си след 4-5 години с каква ръка ще си.
А иначе и аз съм от по-новите модели във форума. 
след 4 5 години ще е в застои гаранция
|
| Чет Юни 19, 2008 12:40 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
lubsum
Потребител
Местожителство: Варна,по принцип
|
Хора професионалисти,и не само,зашо се прозявам през първите 4-5 серии,ше ми се скъса устата бе хора,
само кат помириша щангата и почвам.не да ми се спи.нещо с химическите процеси требе да е.
пък след секс хич не ми се спи,май нещо ми хлопа дъската
_________________ Живота е кратък,но за това пък труден!
|
| Чет Юни 19, 2008 9:31 am |
|
 |
bobi
Потребител
Местожителство: СОФИЯ
|
FitMax-здрасти от август те няма.ГОЛЯМ ПРОГРЕС имзш евала,а бицепса го няма щото май гребане тренира,джаки е сърдит,а жкклоуна не го знам пише чат пат.
|
| Чет Юни 19, 2008 10:34 am |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
и аз влизам ама скоро не съм писал
сякаш нещо замря наистина .. ; (
ам то е така лятото . кои накаде. . и аз отслабнах 4 кг . сега обаче съм се захванал да ги завръщам
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Чет Юни 19, 2008 10:47 am |
|
 |
Фаворита®
Потребител
|
ФитМакс...Баце ако в скоро време ми трябва охрана става ли да те викна?  От кога тренираш?Колко години?
|
| Чет Юни 19, 2008 11:35 am |
|
 |
rnmt
Модератор
|
поздрави и от мен, FitMax.
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Чет Юни 19, 2008 1:54 pm |
|
 |
ludoto
Потребител
|
FitMax браво за постигнатото,а няма ли да качиш някой снимка че ми е интересно да видя тва тяло
|
| Чет Юни 19, 2008 2:44 pm |
|
 |
FitMax`
Потребител
Местожителство: Плевен
|
rnmt написа:поздрави и от мен, FitMax. 
охоо и ти си пораснал много!!! браво браво
_________________ Ако ме видиш да се бия с мечка в гората, иди да помогнеш на мечката...
|
| Чет Юни 19, 2008 7:02 pm |
|
 |
FitMax`
Потребител
|
bobi написа:FitMax-здрасти от август те няма.ГОЛЯМ ПРОГРЕС имзш евала,а бицепса го няма щото май гребане тренира,джаки е сърдит,а жкклоуна не го знам пише чат пат.
ехе ти си като Интерпол бе брат  всичко знаеш за всеки - такива хора ми трябват  иначе мерси за комплимента
_________________ Ако ме видиш да се бия с мечка в гората, иди да помогнеш на мечката...
|
| Чет Юни 19, 2008 7:04 pm |
|
 |
FitMax`
Потребител
|
Фаворита, за охрана не знам, ама ако има нещо за транспортиране от точка А до точка Б, или нещо друго по-така екстремно ме брой
ludoto тренирам от 2 години и половина, като започнах бях 74-5кг сега съм между 115-118 в тоя диапазон. Не пия нищо освен аминокиселини и от време на време ги комбинирам с витамини едни специални. Зимата си купувам и малко протеин, но химия - не. Колкото до снимките, ако ми припомниш как се качват ще сложа - имам някои интересни
|
| Чет Юни 19, 2008 7:08 pm |
|
 |
ludoto
Потребител
|
FitMax` браво и аз не съм взимал химия,от време на време добавки имам около 2 години трен бях 57 в началото стигнах 93 сега съм 90кг на 177см височина ,а и съм с бърз метаболизъм ама не бързам  тук може да качаш снимки http://4storing.com
|
| Чет Юни 19, 2008 7:14 pm |
|
 |
FitMax`
Потребител
|
ludoto написа:FitMax` браво и аз не съм взимал химия,от време на време добавки имам около 2 години трен бях 57 в началото стигнах 93 сега съм 90кг на 177см височина ,тук може да качаш снимки http://4storing.com 
аз съм 190  и въпреки че съм с 49 ръка не изглежда кой знае какво... ти определено си по-добре от мен... винаги съм си мечтал за твоя ръст... ако бях 177 щях да съм нереален  (ти също се доближаваш до това определение)
ще ти пратя една снимка преди и след да ме видиш един до друг преди да тренирам и сега от преди 1 месец
Оп-па нещо тоя сайт се скапа? Ако има някъв друг
|
| Чет Юни 19, 2008 7:18 pm |
|
 |
ludoto
Потребител
|
е аз пък съм си мечтал за твоя ръст 190 ако бях щях да мачкам наред и щях да имам доста по големи размери може би нз
Последната промяна е направена от ludoto на Чет Юни 19, 2008 7:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Чет Юни 19, 2008 7:20 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
С този се качват лесно снимки: http://prikachi.com/
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Чет Юни 19, 2008 7:23 pm |
|
 |
FitMax`
Потребител
|
ludoto написа:е аз пък съм си мечтал за твоя ръст 190 ако бях щях да мачкам наред и щях да имам доста по големи размери мобе би нз 
нормално е - всеки иска каквото няма  аз примерно съм се спрял на момента на Виктория Силвстед за жена, имение в Ибиса и нефтена компания на която да съм шеф
|
| Чет Юни 19, 2008 7:24 pm |
|
 |
|
|