Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 4
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Призовавам малко стари муцуни да се появят :)
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Призовавам малко стари муцуни да се появят :) 
Как сте фитнес маниаци? Заяквате ли? Laughing
Комплименти към админите за развитието на форума Cool Всичко е супер!
Нещо ме човърка обаче...
Къде са bicepsa, Jaki, jkklouna и компания Laughing
Надявам се до довечера да се отбият през темата да кажат "Hi" Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Ми Jaki вече не влиза в сайта,щот нещо се е рзсърдил,без да е прав..bicepsa нз от доста време не е влизал пък jkklouna си е тук почти винаги... Wink

Мнение  
А ето и един от по - старите познайници. Как сме ФитМакс къде се изгуби Wink

Мнение  
Някои са по чужбините пък, какво да се прави Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
някои по-нови муцуни моат ли се включат? Twisted Evil

Мнение  
могат да се присъединяват всякакви муцуни Laughing
скорпионче много съм изненадан че точно твоето мнение е първо в темата (мислех си че не ме харесваш много много) Laughing изглеждаш страхотно Razz ( видимо е че съветите ни помагат)
макс пейн губя се щото съм студент задочно пък и работя, а и компа ми беше зле (макар че не ми оставаше време да седна да ви видя какво правите) Wink
и такам .. ако искате на лични можем малко да поразцъкаме копчетата ама след малко че до 21ч. правих рамо и трапец и сега ядох и сега е ред на душа и после съм пак тук чак до посред нощ, така че ще се радвам да си попишем Laughing
а ББАР не е лошо да избягаш - лошо е да не се върнеш, така че няма лошо и да са се изгубили някои по чужбините Laughing

Мнение  
FitMax` написа:
скорпионче много съм изненадан че точно твоето мнение е първо в темата (мислех си че не ме харесваш много много) Laughing изглеждаш страхотно Razz ( видимо е че съветите ни помагат)
макс пейн губя се щото съм студент задочно пък и работя, а и компа ми беше зле (макар че не ми оставаше време да седна да ви видя какво правите) Wink
и такам .. ако искате на лични можем малко да поразцъкаме копчетата ама след малко че до 21ч. правих рамо и трапец и сега ядох и сега е ред на душа и после съм пак тук чак до посред нощ, така че ще се радвам да си попишем Laughing
а ББАР не е лошо да избягаш - лошо е да не се върнеш, така че няма лошо и да са се изгубили някои по чужбините Laughing

FitMax нееее....никога е нямало такова нещо,не мисля,че съм давала повод за такова нещо,напротив,чудех се къде отидаха всички от миналото лято,но май пак ще се съберем Wink

Мнение  
scorpion написа:
FitMax` написа:

FitMax нееее....никога е нямало такова нещо,не мисля,че съм давала повод за такова нещо,напротив,чудех се къде отидаха всички от миналото лято,но май пак ще се съберем Wink

Надявам се... А и като се сетя какво беше тогава - как съм се смял до сълзи с някои бисери и ми става много носталгично (нещо неприсъщо за мен)
Scorpion ако искаш ми прати скайпа си на ЛС че там по бързо става кореспонденцията Question
Wink

Мнение  
FitMax` искам да те питам кви кила си и мерки ако можеш да дадеш

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
aGGeSSive` написа:
FitMax` искам да те питам кви кила си и мерки ако можеш да дадеш

тази снимка е от Гергьовден (след като си разделих едно агне с братовчед ми)
това ми беше топ формата ако може така да се каже:
тегло - 118кг
ръка - 49см
обиколка - 130см
талия - 99см
сега съм с 4 кг по-малко поради простата причина че при нас в "Плееен" е адска жега и няма как... топиш се яко (което е кофти) Confused

аа да висок съм 190 см Wink забравих да кажа Razz

Мнение  
таи кат гледам можеш да се пуснеш на репобликанското 2009

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
aGGeSSive` написа:
таи кат гледам можеш да се пуснеш на репобликанското 2009

ооо не не не ...... и къде ша се пробвам като най-силното което съм пил са аминокиселините на Юнивърсал? Laughing
аз си тренирам не за релеф и симетрии ами за мой кеф - харесват ми упражненията и затова ги правя.
както обичам да казвам: "като за човек с болно сърце не съм много зле" (защото то наистина си е така) Laughing

Мнение  
FitMax бате яко си развил личи си по размерите особено в ръцете. Беше на 46 ако не се лъжа като се регистрирах в тоя форум Wink При мен върви по - бавно, но по - важното е че върви Wink

Мнение  
max_paine написа:
FitMax бате яко си развил личи си по размерите особено в ръцете. Беше на 46 ако не се лъжа като се регистрирах в тоя форум Wink При мен върви по - бавно, но по - важното е че върви Wink

Мерси приятелю, за една година 3 см не е много - но както ти каза важното е че върви Wink
Все още не съм стигнал заветните 50 Confused

Мнение  
FitMax` написа:
за една година 3 см не е много

Мислиш ли?!Ако вървиш така помисли си след 4-5 години с каква ръка ще си.
А иначе и аз съм от по-новите модели във форума. Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 4
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети