Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Проблем с болка в лакътя
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Проблем с болка в лакътя 
Преди 2 години и половина си пукнах лъчевата кост.Тези 2-3 дена изпитвам ужастни болки и не мога да тренирам,дори когато ръката е в покой пак ме боли.Някакъв съвет да ми даде как да се справя с болката до понеделник,когато ще ходя на доктор

Отговорете с цитат
Мнение  
Еми аз имах почти същия проблем , мазах лакътя 2 седмици с Диклак акут и ми се оправи , бих ти препоръчал повече почивка Smile

Мнение  
в момента аз сам с такава контузия.Имам някакво вазпаленеи на ставата на лакатя.2ра седмица ве4е сам в по4ивка.Аз са мажа с волтарен и пия фламексин-доктора ми ги изписа.Зимам и витамин Б и калций.А за болакта земи някакво болкоуспокояващо като нурофен,темпалгин и други от сорта

Мнение Re: Проблем с болка в лакътя 
f13rce написа:
Преди 2 години и половина си пукнах лъчевата кост.Тези 2-3 дена изпитвам ужастни болки и не мога да тренирам,дори когато ръката е в покой пак ме боли.Някакъв съвет да ми даде как да се справя с болката до понеделник,когато ще ходя на доктор

От промянава във времето е,няма шега и мен ме боли дясната ръка,чувствам точкова болка от време на време Rolling Eyes

14/88
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Тия денове излезе нещо много вятър и явно е от него.Намерих тука някво мазило "бенгей"и чувствам леко облекчение.Понеделник на доктор и от доктора в залата Very Happy

ако та боли малко трудно ще идеш в залата.Ама твоя си работя,ако искаш да са осакатяваш Wink

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети