Преди 2 години и половина си пукнах лъчевата кост.Тези 2-3 дена изпитвам ужастни болки и не мога да тренирам,дори когато ръката е в покой пак ме боли.Някакъв съвет да ми даде как да се справя с болката до понеделник,когато ще ходя на доктор
Съб Фев 02, 2008 7:17 pm
Administrator
reproach Потребител
Еми аз имах почти същия проблем , мазах лакътя 2 седмици с Диклак акут и ми се оправи , бих ти препоръчал повече почивка
_________________ Да караш BMW е най-хубавото нещо, което можеш да правиш облечен!
Съб Фев 02, 2008 7:29 pm
vankata_bg Потребител
в момента аз сам с такава контузия.Имам някакво вазпаленеи на ставата на лакатя.2ра седмица ве4е сам в по4ивка.Аз са мажа с волтарен и пия фламексин-доктора ми ги изписа.Зимам и витамин Б и калций.А за болакта земи някакво болкоуспокояващо като нурофен,темпалгин и други от сорта
_________________ No Pain-No Game
Съб Фев 02, 2008 11:55 pm
metoman Потребител
Re: Проблем с болка в лакътя
f13rce написа:
Преди 2 години и половина си пукнах лъчевата кост.Тези 2-3 дена изпитвам ужастни болки и не мога да тренирам,дори когато ръката е в покой пак ме боли.Някакъв съвет да ми даде как да се справя с болката до понеделник,когато ще ходя на доктор
От промянава във времето е,няма шега и мен ме боли дясната ръка,чувствам точкова болка от време на време
_________________ Без бодеж,няма растеж!
White Pride World Wide!
Adolf Hitler unser Fuhrer!
14/88
Съб Фев 02, 2008 11:57 pm
f13rce Потребител
Тия денове излезе нещо много вятър и явно е от него.Намерих тука някво мазило "бенгей"и чувствам леко облекчение.Понеделник на доктор и от доктора в залата
Нед Фев 03, 2008 12:19 am
vankata_bg Потребител
ако та боли малко трудно ще идеш в залата.Ама твоя си работя,ако искаш да са осакатяваш
В момента е: Вто Окт 07, 2008 1:25 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети