Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Проблем с гърдите.
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Проблем с гърдите. 
Преди като бях малак имах един проблем с тестисите и ми биеха хормони тестостерон.Това става на 3 4 години и после пак на 11 години пак ми биха тези хормони.От тях много надебелях оба4е 7 клас свалих 14 кг.Гърдите поспаднаха малко и са чудя дали не е от тези хормони да са ми израсли гардите сега са 96 кг и пак ги имам а пак жсеки ден играя футбол бягам на стадиона рядко ама бягам и сега фитнес ше почвам щот имах една контузия.Мерси предварително Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger

Отговорете с цитат
Мнение  
3 пъти четох ама не видях какъв ти е проблема големи са ти циците ли ?
ми се пак си 96 кг предполагам не е мускулна маса така че е нормално да имаш цици като не толкоз надарена девоика

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Прочети внимателно инфо за препарати като Нолвадекс и Провирон. Мисле че те ще решат проблема но по подходящо е да се обърнеш за съвет към Ендокринолог.

Отговорете с цитат
Мнение  
еми да не са малки ама смисъл от едно нещо ма е страх да не станали като женски от тез тапите хормони четох за мазнините че като били в по-голямо количество отделяли естроген а пак преди не бях много слаб така де да не са ми порасли цици женски

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
най-добре са обърни кам Ендокринолог както каза ффманиак.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети