| Автор |
Съобщение |
vankata_bg
Потребител
|
 Проблем с китката
Китката ме боли напоследак.Неска си забраих накитниците и ся адски мн ме боли.Кфо да прая
|
| Пет Ное 16, 2007 8:40 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
zverozavar
Потребител
|
преди и мене ме болеше когатто правя скот наи вече като тренирам бицепс намалих тезестите и се3 опраих
|
| Пет Ное 16, 2007 9:08 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
почини 1 седмица
|
| Пет Ное 16, 2007 9:57 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
Те накитниците нз за какво служат, но когато се използват помощни средства след време примерно предмишницата ти може да отслабне и да изостане, па може и да не е затова.
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Съб Ное 17, 2007 12:19 am |
|
 |
praset
Потребител
|
Има и ракавици които се притягат в областа на китката с лепенка
|
| Съб Ное 17, 2007 7:54 am |
|
 |
vankata_bg
Потребител
|
ми и мене ме боли кат прая скот и с кривия лост прав.там най-много ги натоварвам китките.Следвасхтия пат ше намаля тежестите или ще сменя упражненията.Може да прая с прав лост вместо с крив.
|
| Съб Ное 17, 2007 12:16 pm |
|
 |
DARGON
Потребител
|
praset написа:Има и ракавици които се притягат в областа на китката с лепенка
има  даже 1-2 от моя фитнес имат такива :/ с едно дълго такова и си го овиват около китката и го залепят
|
| Съб Ное 17, 2007 12:27 pm |
|
 |
praset
Потребител
|
vankata_bg написа:ми и мене ме боли кат прая скот и с кривия лост прав.там най-много ги натоварвам китките.Следвасхтия пат ше намаля тежестите или ще сменя упражненията.Може да прая с прав лост вместо с крив.
Тебе те боли само кат правиш опражненията или те боли постоянно , щото ако е само при опражненията е нормално и мен от начало много ме болеше , особено кат правех с прав лост , но само по време не опражнението
|
| Съб Ное 17, 2007 2:07 pm |
|
 |
vankata_bg
Потребител
|
ми за пръв пат ма боли след като ги напраих.неска даже още ма наболява.оба4е аз като прая с прав лост по-малко ми са натоварват китките
|
| Съб Ное 17, 2007 5:12 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
vankata_bg написа:ми за пръв пат ма боли след като ги напраих.неска даже още ма наболява.оба4е аз като прая с прав лост по-малко ми са натоварват китките
Ти нечетеш ли ? почини 1 седмица ще ти се оправи много я натоварваш !
|
| Нед Ное 18, 2007 7:25 pm |
|
 |
Short_Life
Потребител
Местожителство: Свиленград
|
И аз имам проблем с китката.Предната седмица по време на упражненията за бицепс ме заболя малко и след онзи ден ме болеше всеки ден постоянно.Така след 4 дена вече не ме болеше постоянно , а само когато тренирам бицепса и трицепса.Сега я мажа с ФастумГел и я притягам с накетник.Тази седмица не тренирах бицепс и трицепс,надявам се до другата седмица да ми се опави  Ако ли пък не ... ще се ходи при чичо доктор
|
| Чет Дек 20, 2007 2:27 pm |
|
 |
guniteam
Потребител
|
от каде мога да си купя и колко струват тези накитниците щото и мен ме болят китките казаха ми да ги намаля обаче не испитвам одоволетворение от тренировката кажете ми благодаря предварително ако може един имеил
да ми пратите на guni7eam@gmail.com
| Пон Дек 31, 2007 7:20 pm |
|
 |
|
|