Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Проблем с китката
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Проблем с китката 
Китката ме боли напоследак.Неска си забраих накитниците и ся адски мн ме боли.Кфо да прая Question

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
преди и мене ме болеше когатто правя скот наи вече като тренирам бицепс намалих тезестите и се3 опраих

Отговорете с цитат
Мнение  
почини 1 седмица

Отговорете с цитат
Мнение  
Те накитниците нз за какво служат, но когато се използват помощни средства след време примерно предмишницата ти може да отслабне и да изостане, па може и да не е затова.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Има и ракавици които се притягат в областа на китката с лепенка

Отговорете с цитат
Мнение  
ми и мене ме боли кат прая скот и с кривия лост прав.там най-много ги натоварвам китките.Следвасхтия пат ше намаля тежестите или ще сменя упражненията.Може да прая с прав лост вместо с крив.

Отговорете с цитат
Мнение  
praset написа:
Има и ракавици които се притягат в областа на китката с лепенка

има Smile даже 1-2 от моя фитнес имат такива :/ с едно дълго такова и си го овиват около китката и го залепят

Отговорете с цитат
Мнение  
vankata_bg написа:
ми и мене ме боли кат прая скот и с кривия лост прав.там най-много ги натоварвам китките.Следвасхтия пат ше намаля тежестите или ще сменя упражненията.Може да прая с прав лост вместо с крив.

Тебе те боли само кат правиш опражненията или те боли постоянно , щото ако е само при опражненията е нормално и мен от начало много ме болеше , особено кат правех с прав лост , но само по време не опражнението

Отговорете с цитат
Мнение  
ми за пръв пат ма боли след като ги напраих.неска даже още ма наболява.оба4е аз като прая с прав лост по-малко ми са натоварват китките

Отговорете с цитат
Мнение  
vankata_bg написа:
ми за пръв пат ма боли след като ги напраих.неска даже още ма наболява.оба4е аз като прая с прав лост по-малко ми са натоварват китките

Ти нечетеш ли ? почини 1 седмица ще ти се оправи много я натоварваш !

Отговорете с цитат
Мнение  
И аз имам проблем с китката.Предната седмица по време на упражненията за бицепс ме заболя малко и след онзи ден ме болеше всеки ден постоянно.Така след 4 дена вече не ме болеше постоянно , а само когато тренирам бицепса и трицепса.Сега я мажа с ФастумГел и я притягам с накетник.Тази седмица не тренирах бицепс и трицепс,надявам се до другата седмица да ми се опави Smile Ако ли пък не ... ще се ходи при чичо доктор Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
от каде мога да си купя и колко струват тези накитниците щото и мен ме болят китките казаха ми да ги намаля обаче не испитвам одоволетворение от тренировката кажете ми благодаря предварително ако може един имеил
да ми пратите на guni7eam@gmail.com

Anadrol, Deca, Наlotestin, Durabolin, Anavar, Maxibolin, Nilevar, Stromba, Primobolan
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети